Přejít k hlavnímu obsahu

Smooya míří do Ameriky, bude hrát za Chaos

11. 1. 2020 | 12:57 Counter-Strike 2
Britská hvězda Owen "smooya" Butterfield nemusí po svém odchodu z BIG čekat na nové angažmá dlouho. Z Německa se stěhuje do Severní Ameriky, kde bude hájit barvy týmu Chaos.
Výchozí obrázek

Minulý týden se německý tým BIG rozhodl pro změny v sestavě, které dostaly mimo tým také britskou hvězdu smooyu. Ten však na své nové angažmá nečeká dlouho, z Evropy se přesouvá až do Severní Ameriky, kde se stane pátým hráčem týmu Chaos.

smooya

Tam se smooya potká s legendárním kanadským IGL steelem, který se proslavil v iBUYPOWER. To však také znamená, že kvůli steelovu banu nebudou Chaos moct se kvalifikovat na Major. Podle smooyova vyjádření však tohle není překážkou, právě naopak se cítí, že na hraní na dalších Majorech má ještě čas.

Cílem smooyova příchodu je samozřejmě snaha dostat se mezi nejlepší týmy v Americe a zahrát si i na velkých mezinárodních turnajích, podobně, jako se to steelovi podařilo s týmem Ghost. Svůj potenciál ukázal tým již v kvalifikaci na IEM Katowice, kde hráli zatím s coachem jako stand-inem, i přesto dokázali porazit FURIA před tím, než padli proti MIBR a Complexity.

Premiéru by si měl tým odbýt v nové sezóně Mountain Dew ligy, která by měla začít již brzy.

Sestava týmu vypadá následovně:

 Kanada Joshua "steel" Nissan
 Spojené státy americké Cameron "cam" Kern
 Spojené státy americké Ben "ben1337" Smith
 Rusko Maxim "wippie" Shepelev
 Velká Británie Owen "smooya" Butterfield

 Spojené státy americké Alan "Shakezullah" Hardeman (Coach)

Štítky: smooya
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.