Přejít k hlavnímu obsahu

Snax si nachází angažmá a připojuje se k Illuminar Gaming

4. 4. 2020 | 10:57 Counter-Strike 2
Illuminar Gaming je polská organizace, která se o pozici polské jedničky přetahuje poslední měsíce s AGO. Dnes však oznámila příchod nové pětice ostřílených hráčů, mezi kterými nechybí ani Snax.
Snax
Snax

Janusz "Snax" Pogorzelski je polský ostrostřelec, kterého známe především z působení v celku Virtus.pro. Tam se mu podařilo vyhrát Major EMS One Katowice, ELEAGUE Season 1 nebo DreamHack Masters Las Vegas. Ve Virtus.pro však v prosinci své působení definitivně ukončil a čtyři měsíce působil jako free agent. Dnes ale organizace Illuminar Gaming oznámila příchod nové CS:GO sekce, ve které nechybí ani jeho jméno.

Společně se Snaxem přichází do Illuminar Gaming jeho bývalý spoluhráč z Virtus.pro Arek "Vegi" Nawojski a také Mikołaj "mouz" Karolewski, který čekal na zajímavou nabídku od rozpadu jeho týmu působícího v Aristocracy. Tuto trojici doplní Paweł "innocent" Mocek a Paweł "reatz" Jańczak , kteří jsou součástí organizace už od července minulého roku. V Illuminar už vyhráli třeba WESG kvalifikaci nebo Mistrovství Polska.

Aktuální sestava Illuminar Gaming:

 Polsko Paweł "innocent" Mocek
 Polsko Paweł "reatz" Jańczak
 Polsko Mikołaj "mouz" Karolewski
 Polsko Arek "Vegi" Nawojski
 Polsko Janusz "Snax" Pogorzelski

 Polsko Adrian "imd" Pieper – trenér

Zdroj: hltv.org