Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS poráží TheDice a stejně jako Zero postupují do swiss části Snow Sweet Snow #1

22. 1. 2021 | 15:50 Counter-Strike 2
Před týdnem jsme vás informovali o skutečnosti, že se SINNERS Esports upsali společnosti Relog Media pro účast na minimálně šesti turnajích v letošním roce. Prvním z nich je Snow Sweet Snow #1, kde se v úvodní skupině regionu západní Evropy česká jednička potká také se slovenským střelcem Zerem.
Snow Sweet Snow Cup
Snow Sweet Snow Cup

Během průběhu sezóny se v turnajích od Relog Media bude objevovat celá řada týmů z nejlepší světové třicítky. Rok to bude komplexní a zajímavý, detailní vysvětlení celé sezóny a všechny dosud známé informace naleznete zde.

Nyní se však soustřeďme na úvodní klání sezóny Snow Sweet Snow #1, kde se zpočátku potká 32 týmů v 8 skupinách, které pro SINNERS Esports a GamerLegion s Patrikem 'Zero' Žúdelem proběhnou 20. a 22. ledna. Šestnáct postupujících projde v následném swissu dalším polovičním řezem, což už znamená postup do hlavní části turnaje. Důležité však je zmínit, že úspěch v každé fázi znamená zisk prize money. Jak přesně to funguje?

  • Regionální GSL: 32 týmů je rozděleno do 8 skupin po 4 týmech (postupující vyhrávají 1 000 $)
  • Regionální swiss: 16 postupujících týmů se utká v pětikolovém swissu (postupující vyhrávají 2 000 $)
  • Hlavní swiss: 8 postupujících týmů zde doplní 8 pozvaných týmů (postupující vyhrávají 3 000 $)
  • Play-off: 8 postupujících se utká v osmifinále (postupující vyhrávají 1 000 $) a poté je ve čtvrtfinále doplní další 4 pozvané týmy, se kterými se v pavouku utkají o finanční odměnu 40 000 $ za celkové 1. místo

SINNERS vstoupili do sezóny fenomenálně, když se v turnaji Vulkan Fight Series dostali až do finále. Podobně povedený start však zažil také Zero, když se svým týmem zaznamenal dvě výhry na úvod Shadow League. Oba celky se nacházejí kolem nejlepší světové padesátky, tak uvidíme – třeba dojde i na vzájemné poměření sil.

Jednotlivé zápasy úvodní skupinové fáze můžete sledovat na jednom ze dvou streamů, TEBtv a TEBtv3.

Snow Sweet Snow #1 Regionals: EU West
  Česká republika SINNERS2      
 St 20. 1. 9:00   Česká republika SINNERS0   
  Velká Británie Vexed1      
    St 20. 1. 12:00   Evropa GamerLegion 
  Evropa GamerLegion2      
 St 20. 1. 9:00   Evropa GamerLegion2   
  Francie TheDice1      
         
     Česká republika SINNERS2   
  Velká Británie Vexed0 Pá 22. 1. 12:00   Česká republika SINNERS 
 St 20. 1. 12:00   Francie TheDice0   
  Francie TheDice2      
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.