Přejít k hlavnímu obsahu

Snow Sweet Snow: SINNERS opět poráží Lilmix a postupují do hlavní části Snow Sweet Snow

29. 1. 2021 | 09:00 Counter-Strike 2
SINNERS Esports se společnosti Relog Media upsali na účast minimálně v šesti turnajích během roku 2021. Prvním z nich je Snow Sweet Snow #1, kde česká jednička dokonce v úvodní GSL skupině potkala slovenského střelce Zera. Oba se však nakonec dokázali dostat do regionálního swissu.
Snow Sweet Snow #1
Snow Sweet Snow #1

Relog Media bude v průběhu sezóny hostit mnoho turnajů, kde se dočkáme i řady zástupců nejlepší světové třicítky. Rok to bude bezesporu zajímavý a komplexní, všechny dosud známé informace naleznete zde.

Nyní se však soustřeďme čistě na úvodní klání sezóny Snow Sweet Snow #1, kde se zpočátku utkalo 32 týmů v 8 skupinách. SINNERS Esports a GamerLegion s Patrikem 'Zero' Žúdelem na sebe narazili v regionu západní Evropy, a i když Zerův tým na SINNERS vyzrál, tak do následného swissu nakonec prošli oba dva. Druhá část turnaje nabídne opět poloviční řez, který bude znamenat postup do hlavní části turnaje, do níž budou pozvány další týmy. Každý postup v turnaji znamená zisk prize money, jak přesně to v rámci Snow Sweet Snow funguje?

  • Regionální GSL: 32 týmů je rozděleno do 8 skupin po 4 týmech (postupující vyhrávají 1 000 $)
  • Následuje regionální swiss: 16 postupujících týmů se utká ve swissu (postupující vyhrávají 2 000 $)
  • Hlavní swiss: 8 postupujících týmů zde doplní 8 pozvaných týmů (postupující vyhrávají 3 000 $)
  • Play-off: 8 postupujících se utká v osmifinále (postupující vyhrávají 1 000 $) a poté je ve čtvrtfinále doplní další 4 pozvané týmy, se kterými se v pavouku utkají o finanční odměnu 40 000 $ za celkové 1. místo

SINNERS vstoupili do sezóny fenomenálně, když se v turnaji Vulkan Fight Series dostali až do finále. Podobně povedený start však zažil také Zero, když se svým týmem zaznamenal výhry na úvod Shadow League. Oba celky se nacházejí kolem nejlepší světové padesátky, tak třeba znovu dojde i na vzájemné poměření sil. Pro postup je potřeba třikrát vyhrát z maximálně pěti zápasů, celé dění můžete sledovat na streamech TEBtv a TEBtv3.

Zápasy SINNERS Esports a Zerova týmu v regionálním swissu:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.