Přejít k hlavnímu obsahu

Sobota přinese poslední letošní Sklizeň

24. 9. 2018 | 22:15 Clash Royale
Už méně jak dva měsíce zbývají do vrcholu letošní herní sezóny, Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách. Je tedy nejvyšší čas zjistit jména dalších účastníků!
Vodafone Podzimní Sklizeň
Vodafone Podzimní Sklizeň

Ano, Vodafone Podzimní Sklizeň je tu! To hlavní, co potřebujete vědět, je samozřejmě to, na jaké hráče se můžete těšit. Vodafone Podzimní Sklizeň přivítá, stejně jako ty minulé, šestnáctku nejlepších dle MČR bodování. Tentokrát účast odřekl překvapivě Cactus, jež držel v podzimním bodování první místo – a vzhledem k tomu, že se v TOP 16 nachází ještě hned dva hráči, jež už mají místo na MČR jisté, na Sklizeň se podívají i hráči ze 17., 18 a 19. místa. Účastníky si rozebereme ještě podrobněji, můžete se opět těšit na klasické medailonky.

Kvalifikace na Vodafone Podzimní Sklizeň
2.Tartos6.Battleman10.Jess16.Megalodon
3.MáraŠkvára7.Blek12311.AWIK Official17.dodoo
4.Tondass8.-Sirka-12.Master18.Olas
5.Reppy9.CHIPY13.SunSet19.M4rtin

Nyní ale ještě něco k samotné Vodafone Podzimní Sklizni. Jedná se o poslední klasickou Sklizeň tohoto roku, o zbylých čtyřech místech rozhodne Last Call. Dva hráči s nejvíce body za celou sezónu si budou moci užít přímý postup, o dvě naprosto poslední místa se potom hráči utkají v menší obdobě Sklizně pro osm hráčů. Sklizeň se odehraju tuto sobotu 29. září od jedenáct hodin. Vše začne klasicky čtyřmi skupiny hraných formátem každý s každým, z nichž dva nejlepší postoupí do následného Double-Elimination play-off. Zůstává i z léta osvědčený formát blind banu (každý hráč zabanuje jednu kartu, s tou pak po celou dobu série nebude moci hrát ani jeden z hráčů). Vidíme se na streamu!

Patička
Štítky: Vodafone, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend