Přejít k hlavnímu obsahu

Součástí blížícího se Galactus Eventu budou i Jet packy

27. 11. 2020 | 10:00 Fortnite
Epic Games nám pomalu dávají indicie k blížícímu se Galactus live eventu. V nové upoutávce jsou k vidění i Jet packy. Je možné, že se stanou součástí běžné hry?
Galactus live event
Galactus live event

Galactus live event bude spuštěn 1. prosince ve 20:00 středoevropského času. Epic Games se nám za posledních pár dní nenápadně snažil ukázat, čeho se vlastně v live eventu dočkáme. Na svém oficiálním Twitteru zveřejnili už několik fotek, které lehce poodkrývají blížící se live event. Vybaven byl i battle bus, ve kterém se schovávají zbraně a náčiní na poražení Galactuse. 

Battle bus

Epic Games si své tajnosti drží pod zámkem, ale ten se povedlo odemknout několika data minerům. Díky své rychlosti měli přístup k souborům, které jsou spojeny s Galactus live eventem. Epic Games si toto nenechalo líbit a své zabezpečení souborů ihned změnili. Leakeři dokázali zjistit, že po live eventu dojde k odpočtu, stejně jako tomu bylo u černé díry. Hru sice nebude možné hrát, ale mělo by se jednat pouze o jednodenní odpočet, takže to určitě přežijí i skalní fanoušci. 

Jednomu z leakerů se dokonce povedlo získat přístup k live eventu předtím, než bude spuštěn. Prozradil, že většinu live eventu strávíte v novém Jet packu. Tuto informaci také potvrdili v Epic Games na Twitteru, kde nedávno zveřejnili fotku hráčů prolétajících s Jet packem. Je tedy možné, že live event bude současně sloužit jakou zkouška Jet packů, které by mohly být do hry přidány. 

Velikost Galactus live eventu by měla být největší v historii Fortnite. Pro porovnání bude dokonce 8 krát větší, než koncert Travise Scotta. Předpokládá se, že by live event měl trvat 9 minut, které budou plné akce a skvělé choreografie. Epic Games doporučují přihlášení do hry ještě hodinu před začátkem, jelikož může dojít k přetížení serverů. Připojení k eventu bude možné 30 minut před začátkem.