Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěžní středa prověří vaše znalosti a nabídne výhru v podobě exkluzivní powerbanky

30. 9. 2020 | 10:00 Counter-Strike 2
Soutěžní středy pokračují i tento týden, aby řádně prověřily všechny zaryté fanoušky MČR. Kromě zkoušky vašich vědomostí máte navíc šanci vyhrát pěknou cenu, tak přijďte zkusit své štěstí i vy!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

V dnešním díle se naopak vzdálíme od domácích organizacích a jejich působení na MČR, zato se naopak podíváme na dobře známou a významnou osobnost nejen česko-slovenské esportové scény. Teď už je jen na vás, jak moc dobře znáte slovenskou legendu Counter-Striku a její úspěchy na MČR. Všechny vaše správné odpovědi si následně projdou slosováním, které rozhodne o výherci naší exkluzivní ceny. Tento týden si jeden šťastlivec odnese praktickou a stylovou MČR powerbanku!

Čtrnáctá soutěžní otázka zní následovně: Ve kterých letech vyhrál GuardiaN tituly z MČR? Vaše odpovědi pečlivě probereme na našem Instagramu hned pod soutěžním příspěvkem s totožnou otázkou. Trefit správnou odpověď můžete až do večera do 23:00, načež právě tyto odpovědi poputují do slosování, které vybere jednoho šťastlivce z vašich řad, který si odnese zmíněnou výhru. Jestli tentokrát štěstí nebude stát na vaší straně, tak nezoufejte, další šanci budete mít už příští týden!

MČR