Přejít k hlavnímu obsahu

Sparta přichází s vlastním turnajem s účastí nejlepších domácích hráčů

25. 4. 2020 | 09:00 EA SPORTS FC 24
AC Sparta Praha přichází s vlastním turnajem ve FIFA 20, kde se nejlepší hráči domácí scény utkají se známými osobnostmi v přátelském turnaji o 15 tisíc korun. Turnaj startuje už v neděli 26. dubna a z řad hráčů se objeví třeba JamesBony, T9Laky nebo RIIJK. Z osobností uvidíme Haterise, Caabika či MichSaka.
FIFA Sparta Invitation Cup
FIFA Sparta Invitation Cup

Průběhem celého turnaje vás budou provádět sparťani a oblíbení streameři Emerickson a TheJohny na oficiálním Twitch kanále AC Sparta esports. Nejdříve se postupně odehrají čtyři čtyřčlenné skupiny, na které naváže play-off pro 8 nejlepších. Turnaj má prověřit schopnosti streamerů a youtuberů v herních utkáních, takže mají šanci ukázat, jak na tom skillově jsou, proti nejlepším hráčům u nás.

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
26. 4. 18:0028. 4. 18:0030. 4. 18:002. 5. 18:00
MichSakoHaterisVengefulBrothersCaabik
Huhnak (Entropiq)RealDanekKobby (SuperSlavia)T9Laky (FCVP)
Seron (Sampi)Pikej (FCVP)JamesBony (Sparta)RIIJK (RIIJK)
Dalas (FK Teplice)M4TK0(Bohemians)Dodgy (Inside Games)Caster (Sparta)

Do každé skupiny byli po jednom rozmístěny osobnosti z YouTube a Twitch scény, které doplnily vždy náhodně 3 profíci. Ve skupině C se tak můžeme těšit na pražské derby mezi JamesBonym ze Sparty a Kobbym ze Slavie. Nejnašlapaněji vypadá skupina D s T9Lakym, RIIJKem a Casterem, ale skvělé souboje může nabídnout i skupina A s trojicí hráčů Seron, Dalas a Huhnak. 

Harmonogram play-off:

  • 5.5. od 17:00 - Čtvrtfinále
  • 7.5. od 18:00 - Semifinále & Finále
Štítky: Sparta esports