Přejít k hlavnímu obsahu

Spekulace potvrzeny, polská legenda NEO oficiálně posiluje FaZe Clan

13. 5. 2019 | 16:46 Counter-Strike 2
Nejúspěšnější polský progamer historie si poprvé ve své kariéře vyzkouší angažmá v mezinárodním týmu. Pátým hráčem FaZe Clanu se stává NEO.
NEO
NEO

V posledních dnech se z několika stran vyrojily spekulace o změně v kádru FaZe. Poslední příchod Daurena 'adreN' Kystaubayeva jako dlouhodobého stand-ina nepřinesl kýžené ovoce, a tak se evropský powerhouse rozhodl vyzkoušet dalšího hráče. Tentokrát hrají hlavní roli zkušenosti, kterých má 31letá polská legenda na rozdávání. Náhradníkem na pozici pátého hráče FaZe Clanu se jako nový in-game leader stává Filip 'NEO' Kubski. Ten se vrací do akce po několikaměsíční pauze poté, co po více než pěti letech skončil ve Virtus.pro. Shodou okolností si premiéru v novém působišti odbude právě proti medvědům v čele se Snaxem již dnes v zápase sedmé sezóny ligy ECS.

Aktuální sestava FaZe vypadá následovně:

 Bosna a Hercegovina Nikola 'NiKo' Kovač
 Slovensko Ladislav 'GuardiaN' Kovács
 Švédsko Olof 'olofmeister' Kajbjer
 Norsko Håvard 'rain' Nygaard
 Polsko Filip 'NEO' Kubski – trial

 Srbsko Janko 'YNk' Paunović – trenér

Zdroj: @FaZeUpdate
Štítky: FaZe Clan, Neo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.