Přejít k hlavnímu obsahu

Spekulace se nemýlily, Ninja právě teď začal vysílat na YouTube!

8. 7. 2020 | 19:08 Twitch.tv
Ninja si po Mixeru konečně našel nový domov! Jedno z největších jmen současné streamerské scény totiž míří na YouTube, což nejprve nejspíše omylem odhalil vlastní chybou a o den později následně i oficiálně potvrdil.
Ninja
Ninja

Řekněme si na rovinu, zvučnější jméno streamera než Richard Tyler "Ninja" Blevins by se asi v současnosti hledalo těžko. Tato hvězdička, která je známá především díky battle royale titulu Fortnite, na sebe pozornost světa stáhla i tím, že se, jsouc na vrcholu své kariéry, rozhodla z největší platformy Twitch.tv přejít na konkurenční Mixer. Tato streamovací služba ale přednedávnem nečekaně ukončila svoji činnost, a bez domovské platformy tak mimo jiné zůstal i Ninja.

Část obsahu od Mixeru ale převzala jedna z dalších velkých platforem Facebook Gaming, a spousta lidí tudíž čekala, že Ninja by se mohl objevit tam. Jenže jen chvíli po oznámení o konci Mixeru vyšlo najevo, že nabídku přejít pod Facebook Tyler, spolu se skoro všemi partnery Mixeru, odmítl. Až doteď jsme tudíž všichni tak nějak očekávali, že Ninju opět uvidíme na Twitch.tv. No, nyní už víme, že ne!

Vše Ninja odstartoval včera, to totiž nejspíše omylem naplánoval veřejně dostupný testovací stream na YouTube, viz nejvýše umístěný tweet. To zvlášť v kombinaci se druhým tweetem výše jeho manželky a manažerky, v němž říká, že „tento týden bude zábava“, posloužilo jako obří nápověda o jeho možné budoucnosti, a jeho přechod na YouTube se začal brát jako hotová věc.

Jak se dnes ukázalo, tak to byl i správný přístup! Navzdory tomu, že se samozřejmě vyrojily spekulace, zdali nešlo třeba o pouhý vtip, kterým si chtěl vystřelit ze svých slídivých fanoušků, totiž dnes Tyler na svém Twitteru vše potvrdil. Jeho přechod na YouTube už je tudíž oficiální a Ninjovi fanoušci by si odkaz na jeho YouTube kanál rozhodně měli uložit. Poprvé bude vysílat 8. července od 19:00, kam až se čísla při premiéře vyšplhají?

Poslední otázkou už je jen to, jestli jde o exkluzivní deal, nebo pouze přechodné dočasné řešení.

Štítky: Ninja, Mixer
miluju videohry a hlavně ligu legend