Přejít k hlavnímu obsahu

Společnost AOC představuje nový herní monitor

7. 3. 2019 | 19:28 Všechny hry
Společnost AOC, specialista na herní monitory, představuje zcela nový herní monitor G2868PQU s úhlopříčkou 28” (71,1 cm) a Ultra HD / 4K rozlišením (3840 x 2160 bodů).
Výchozí obrázek

Aby monitor naplnil vysoké nároky hráčů na ostrost obrazu, přirozenost barev a plynulost hraní, využívá HDR-ready TN panel nové generace s dobou odezvy 1 ms. Model G2868PQU navíc podporuje technologii AMD FreeSync, která eliminuje trhání a sekání obrazu, vznikající při komunikaci mezi grafickou kartou a monitorem. Uživatelé si tak můžou vychutnat ničím nerušené hraní ve 4K. Monitor bude v průběhu března 2019 dostupný na všech evropských trzích. 

Ostrý a živý obraz

Tenké rámečky modelu G2868PQU a červeno–černý design, stejně jako moderní výškově nastavitelný stojan (130 mm) podtrhují jeho herní zaměření. Monitor je vybaven HDR-ready 28” TN panelem s 102% pokrytím sRGB a 82% pokrytím AdobeRGB barevné škály. Obraz modelu G2868PQU je ostrý, díky vysoké hustotě 157.35 zobrazovacích bodů na palec. Všichni uživatelé AMD grafických karet navíc mohou vychutnávat nerušené hraní, nízký input lag a obnovovací frekvenci až 60 Hz při využití AMD FreeSync.

Pro každé prostředí

Model AOC G2868PQU vypadá minimalisticky, přesto nabízí široké možnosti úprav. Stojan je výškově nastavitelný (130 mm), takže si uživatel snadno najde pro něj nejlepší pozici. Slunné nebo hodně světlé interiéry nejsou pro G2868PQU problém, díky vysokému jasu až 300 nitů. A při dlouhých nočních herních maratonech pomůže Low Blue Mode snížit únavu očí. 

AOC

Vylepšené herní zaměření

Stejně jako monitory série AGON je i G2868PQU vybaven ve svém ovládacím menu následujícími herními funkcemi:  

  • Díky AOC Game Color může uživatel upravovat saturaci barev pro nejlepší herní zážitek. 
  • Funkce AOC Shadow Control, umožňuje hráči selektivně upravovat úroveň jasu, tak, aby lépe viděl detaily v temných zákoutích anebo v příliš přepálených oblastech, bez ovlivnění celého obrazu. 
  • AOC Game Mody jsou předprogramované profily se specifickými nastaveními pro hry typu FPS, závody, RTS. Tři profily jsou určeny pro uživatelská nastavení.
  • AOC Dial Point umožňuje uživateli zobrazit ve FPS hrách mířící kříž pro přesnější zaměření nepřátel.

AOC G2868PQU bude na trhu dostupný v průběhu března 2019 za doporučenou koncovou cenu 9449 Kč (369 €).

Štítky: AOC
miluju videohry a hlavně ligu legend