Přejít k hlavnímu obsahu

Lístky na Samsung MČR mobile jsou stále v prodeji

13. 10. 2019 | 11:42 Clash Royale Fortnite Hearthstone
Kvalifikace na největší turnaj v mobilních hrách na CZ/SK scéně se blíží do závěru, na Samsung MČR mobile se ale můžete podívat i jako diváci. Vstupenky na akci roku jsou totiž stále v prodeji!
MČR mobile 2019
MČR mobile 2019

Již od února probíhají pravidelné NightCupy v Clash Royale a Hearthstone, přes které vede cesta na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách, a v průběhu sezóny se k těmto dvěma stálicím mobilního MČR letos přidala ještě battle royale hra Fortnite. Kvalifikovat se na Mistrovství stále můžete, jestli jste ale spíše pasivní fanoušek esportu, máte nyní také možnost pojistit si své místo na akci roku!

MČR mobile 2019

Venku jsou totiž konečně vstupenky pro diváky. Do prodeje jsme je vypustili ve více variantách, vedle klasického vstupu, který svým držitelům zkrátka zajistí přístup na Brněnské výstaviště, lze zvolit také možnost Premium, díky níž na vás bude čekat přednostní přístup k baru, jisté místo u stage, vychlazený Semtex, časopis Score, jeden vstup do tomboly a exkluzivní visačka s klíčenkou na krk. Prémiový vstup je navíc na rozdíl od toho klasického v prodeji jak v jednodenní, tak třídenní variantě. Všechny tyto bonusy budou pak čekat také na držitele VIP lupenů, kteří navíc obdrží unikátní MČR powerbanku a termohrnek a kupón na 10% slevu PLAYzone shop. Tento typ vstupenek je limitován na 200 kusů, při jejich nákupu byste si tedy měli pospíšit.

Jestli jste ale opravdoví fajnšmekeři a nestačí vám ani VIP vstup, nezklameme ani vás. Do oběhu jsme totiž vypustili také 15 Super VIP lístků, u nichž na vás mimo všech VIP bonusů bude čekat také ubytování přímo u výstaviště v hotelu Holiday Inn, společná večere s influencerem a jídlo v catering zóně pavilonu B. Držitelé Super VIP vstupů budou navíc moci nakouknout do backstage a zjistit tak, jak vlastně probíhá organizace největší herní akce na domácí scéně. Možností, kterak si Samsung MČR mobile užít, je tedy nespočet a věříme, že si z nich vybere opravdu každý. Lístky si můžete zakoupit na oficiálním webu eventu.

Takto to v Brně vypadalo vloni:

MČR mobile 2019
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend