Přejít k hlavnímu obsahu

Staň se dobrovolníkem na MČR 2019

19. 9. 2019 | 10:40 Všechny hry
Rok se s rokem sešel a opět se blíží největší domácí akce roku pro všechny hráče počítačových a mobilních her. Součástí MČR 2019 můžete být i vy, hledáme totiž posily do týmu!
MČR 2019
MČR 2019

Vodafone MČR v počítačových hrách a Samsung MČR v mobilních hrách se společně uskuteční o víkendu 8. až 10. listopadu na tradičním místě, v pavilonu B výstaviště Veletrhy Brno. Celý tento kolos však pro nás za oponou startuje již mnohem dříve, a u tohoto procesu není šikovných rukou nikdy dost.

Rádi bychom tedy stejně jako v minulých letech oslovili herní komunitu v rámci náboru do PLAYzone crew. Pomocí formuláře níže se jednak mohou přihlásit ti, kteří už s námi mají zkušenosti a chtěli by na dřívější výpomoc navázat, ale stejně tak rádi přivítáme nové tváře, se kterými půjde příprava i MČR samotné od ruky.

Pro veřejnost akce vypukne v pátek 8. listopadu, ale přípravy již o týden dříve. Pokud bys měl zájem přiložit ruku k dílu a podílet se na letošních Mistrovstvích, stačí jen vyplnit dotazník níže. Pomocníky všeho druhu hledáme na kterékoliv dny, prioritní je samozřejmě víkend. Nutno dodat, že vyplnění dotazníku je závazné!

Štítky: MČR 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.