Přejít k hlavnímu obsahu

Stanou se Complexity z většiny evropským týmem?

29. 10. 2019 | 23:29 Counter-Strike 2
V tuto chvíli 33. nejlepší CS:GO tým světa se odhodlal k pokračování změn ve své sestavě.
Výchozí obrázek
MČR 2019

Majitel Complexity Jason Lake před nějakým časem v návaznosti na zhoršující se výkony prohlásil, že postaví "juggernauta". Do týmu přišli dva noví hráči, ale jediné, čím tento popis nová sestava splňovala, byl sám Benjamin 'blameF' Bremer, který tým posílil spolu s Willem 'RUSH' Wierzbou. Po dvou neúspěšných týdnech v ECS a třetím místě v základní skupině ESL Pro League přichází další dvě změny, loučí se dephh a ShahZam. Angličan se se zámořským angažmá loučí nadobro, ShahZam si ještě posedí na lavičce.

Do pokračování ESL Pro League mají Complexity dva týdny, takže na oficiální oznámení nových posil si ještě můžeme počkat. Mezi zahraničními žurnalisty se nejvíce hovoří o Kristianu 'k0nfig' Wieneckem, který je smluvně vázán v OpTic Gaming, kde ale CS:GO pokračovat nebude. Překvapivé je však druhé jméno, o kterém se v kuloárech hovoří. Jde totiž o bulharského snipera Valentina 'poizon' Vasileva, jehož možný přestup by se dal přirovnat k CeRqovi. Pokud by však oba tito hráči přišli, z Complexity by se stal primárně evropský tým a cesta na Major by byla rázem o poznání složitější. Pokud si však sestava sedne, riziko by za to určitě stálo.

Potenciální složení CS:GO týmu Complexity:

 Spojené státy americké Owen 'oBo' Schlatter
 Dánsko Benjamin 'blameF' Bremer
 Spojené státy americké William 'RUSH' Wierzba
 Dánsko Kristian 'k0nfig' Wienecke
 Bulharsko Valentin 'poizon' Vasilev

 Velká Británie Jamie 'keita' Hall – trenér

dephh
Štítky: complexity
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.