Přejít k hlavnímu obsahu

Start kvalifikace na Samsung MČR mobile se blíží. Nově pro všechny platformy

17. 4. 2019 | 09:28 Fortnite
Nažhavte své stroje, začínáme! Kvalifikace na Samsung MČR Mobile ve Fortnite startují již příští měsíc a hrát je budete moci na jakékoliv platformě chcete! Ještě předtím na vás naví čeká pre-season turnaj, na kterém budete moci doladit svoji formu.
Samsung
Samsung

Žádné další tajnosti, představujeme vám systém kvalifikace na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách ve Fortnite. Kvalifikaci, která na rozdíl od Clash Royale a Hearthstone potrvá jen půlroku, odstartuje první oficiální turnaj 4. května. Cesta na samotné finále v Brně bude rozdělena na dvě sezóny, složené ze tří turnajových sérii. V nich budou moci hráči vždy bojovat ve třech klasických otevřených turnajích, ze kterých to nejúspěšnější dotáhnou na měsíční finále. Ti nejlepší z každého měsíčního finále, doplněni několika nejlepšími týmy podle celkového počtu bodů z kvalifikací, pak postoupí na Sklizeň, ze které vede přímá cesta na MČR, tedy největší domácí herní akci roku, kterou se povede ovládnout a odnést si tak skvělé odměny a především titul mistra ČR jen úzké skupině hráčů.

Fortnite

Pro samotné MČR navíc díky zpětné vazbě přicházíme s menší změnou oproti prvnímu pre-season turnaji, v kvalifikačních sériích totiž budete moci hrát na jakékoliv platformě. Na Sklizních a také samotném finále už ale budete muset vytáhnout svůj smartphone. Formát kvalifikace tedy nabízí prostor prakticky pro všechny, je jedno, zdali se rozhodnete soustředit jen na jednu sezónu, nebo budete naopak hrát poctivě každý turnaj a půjdete tedy cestou postupu přes celkový bodový zisk, volba je zkrátka jen na vás!

Před začátkem první sezóny navíc budete mít ještě jednu možnost odzkoušet všechny svoje taktiky, či zkrátka potrénovat s reálnými hráči, na které budete dost možná narážet i v samotných kvalifikačních turnajích. Dvacátého dubna, tedy přesně čtrnáct dní před startem MČR, budete moci dokázat, že Fortnite patří vám, na posledním pre-season turnaji.

Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend