Přejít k hlavnímu obsahu

Šťastný svátek všech zamilovaných, aneb Šťastné páry ze světa gamingu

14. 2. 2021 | 18:30 Všechny hry
Dnes, 14. února, máme svátek sv. Valentýna neboli svátek všech zamilovaných. U této příležitosti vám přinášíme přehled osobností z gamingového světa, o nichž se ví, že jsou šťastně zadané – některé už dokonce slyšely odbíjet svatební zvony.
Páry ze světa gamingu
Páry ze světa gamingu

PewDiePie a Marzia

Asi vás nepřekvapí, že v čele našeho přehledu jsou hvězda YouTube, Felix „PewDiePie“ Kjellberg, a jeho (nyní již manželka) Marzia Bisognin. Ti dva se vzali v srpnu 2019 po osmiletém vztahu, a to v kruhu nejbližších přátel a rodiny. Fotografie ze svatby zaplavily sociální sítě a můžeme říct, že z nich přímo dýchá to, co k sobě ti dva cítí. PewDiePie a Marzia se seznámili díky společnému kamarádovi, který Marzie ukázal Felixův YouTube kanál. Marzia poslala Felixovi e-mail, v němž mu řekla, že se jí jeho tvorba líbí, a to byl začátek jejich vztahu na dálku. Marzia v roce 2012 rozjela vlastní YouTube kanál, na němž se věnovala módě, make-upu, knihám, filmům, DIY či videohrám. V roce 2018 ovšem se svým YouTube kanálem skončila a v současnosti se věnuje módě. Dvojice společně žije ve Velké Británii se dvěma psy Edgarem a Mayou a ježkem Dogym.  

GuardiaN a Foxglove 

Ladislav "GuardiaN" Kovács, profesionální slovenský hráč CS:GO, se v roce 2016 zasnoubil s Ninou "Foxglove" Flatnesovou, která je také profesionální CS:GO hráčkou. O rok později se tento šťastný pár vzal. Oznámení o zásnubách sdíleli na Twitteru, stejně jako své první novomanželské selfie. 

Ninja a Jessica Blevins

Také oblíbený streamer Tyler „Ninja“ Blevins je již ženatý. Se svou budoucí ženou Jessicou „Jess“ Blevins se potkali již v roce 2010 na turnaji Halo. Na turnaj tehdy málem nedorazili kvůli sněhové bouři, která zuřila. Ninja měl navíc v té době přítelkyni, takže Jessica se o nic nehodlala pokoušet, ačkoliv si myslela, že je roztomilý. O tři roky později byl Ninja opět single, s Jess se spojili prostřednictvím Twitteru. V roce 2015 se Jess stala streamerovou manažerkou, což prý není snadné, neboť občas musí být jako manažerka tvrdá. Podle rozhovoru z března 2020 spolu dvojice netráví kvůli nabitému rozvrhu příliš času, přesto je vidět, jak si jsou oddaní, v roce 2019 vyšla streamerovi knihy, kterou věnoval své ženě. Ninja také prý rád svou manželku překvapuje romantickými gesty, vždyť i o ruku ji požádal před vánočním stromem. Pár se vzal v roce 2017 a z jejich svatebního obřadu vznikl dokonce krátký film.   

MonteCristo a LilSusie

Vždycky je plus, když vás s vaším partnerem něco spojuje. Někdo má oblíbený stejný hudební vkus nebo knižní žánr, v tomto případě je to ale celá esportová kariéra. Christopher „MonteCristo“ Mykles a Susie „LilSusie“ Kim jsou ostřílení veteráni esportového průmyslu, on býval caster Overwatch League a ona bývalá generální ředitelka London Spitfire, profesionálního Overwatch týmu. V listopadu 2018 se ti dva vzali v obřadu v esportovém stylu. Obřad se konal v podzemní esportové aréně a byl streamován na Twitch kanálu ženicha. Pár dokonce užil hashtag #EsportsMystery, neboť spolu měli tajně chodit pět let. 

MonteCristo a LilSusie
MonteCristo a LilSusie
: Susie Kim

nitr0 a a Harper

Nicholas „nitr0“ Cannela je bývalý CS:GO profík. V roce 2020 ovšem tuto scénu opustil a přesedlal na VALORANT se 100 Thieves. Také Nicholas je šťastně ženatý, v roce 2016 si vzal svou dlouholetou lásku Harper. Dali se dohromady již v roce 2009. Zpočátku se prý styděl přiznat, že hraje videohry, když však začal hrát se svými bratry CS:GO a dal se na soutěžní dráhu, musel s pravdou ven. Harper ho naštěstí podpořila. Nitr0 podobně podpořil její rozhodnutí pořídit si pět psů a kočku. Harper prý nerada chodí na jeho zápasy, a to kvůli prostředí, na všechny se ale dívá online. Hraní her není jejím zájmem, což ovšem Nicholas považuje za velké plus a to, že mají rozdílné koníčky z nich dělá ještě silnější pár.  

FalleN a Letícia

A máme tu dalšího šťastně zadaného CS:GO hráče, tentokrát brazilskou hvězdu Gebriala „FalleN“ Toleda, který koncem loňského roku poklekl a požádal svou přítelkyni Letícii Lorenu o ruku. Řekla ano. Dvojice žádost o ruku zachytila na fotografii, s níž se pak pochlubila na sociálních sítích. Spolu jsou již před pět let a Letícia stála po hráčově boku při vzestupech i pádech v jeho kariéře. 

Faker a League of Legends

Na závěr tu máme malou perličku – fanynky se často ptají, jestli má možná nejznámější hráč League of Legends, Lee „Faker“ Sang-hyeok přítelkyni. Odpověď je možná překvapí, ale tento hráč je již ženatý! Jako trojnásobný světový šampion je prakticky ve vážném vztahu s League of Legends a během živého streamu prohlásil, že je ženatý s League of Legends. Musíme říct, že vypadají jako spokojený páreček! 

Mít a udržet vztah není i za „normálních“ okolností nic snadného a dá to práci. Tím spíš, když se pohybujete ve světě gamingu a esportu. Věříme však, že náš malý přehled ukázal, že je to možné. Na závěr přinášíme ještě další zajímavost - dávejte si pozor, co slibujete. Něco takového na vlastní kůži zjistil hráč Artsiom Barshak, hráč Doty 2, který se se svou přítelkyní dohodl, že jestli vyhraje zápas na The International, tak si ji vezme. Jeho tým Virtus.Pro vyhrál celý turnaj. Ať už jste šťastně zadaní, spokojeně single, nebo na toho pravého či pravou teprve čekáte, PLAYzone vám přeje šťastného Valentýna.