Přejít k hlavnímu obsahu

stinx nedal konkurenci šanci a ovládl druhý Patriot VIPER AimCup. Kdo se dostane do finále?

14. 2. 2019 | 10:48 Counter-Strike 2
Druhá únorová neděle byla ve znamení pokračování naší AIM série ve spolupráci se značkou Patriot VIPER. I tentokrát jsme dokázali naplnit pavouka pro 64 hráčů, kteří bojovali o důležité body pro postup do finále.
Výchozí obrázek

Kvalifikační cyklus probíhá skrze tři turnaje, jejichž formátem je Single Elimination bracket plný tradičních AIM map. Druhá kvalifikace nabídla o něco nabitější startovní pole, z nichž se nejvíce dařilo FPL-C hráči Matěji 'stinx' Štorkovi, který dokázal postupně porazit hráče jako twist, MSQT a ve finále také m0nnlich3ra, díky čemuž si zajistil místenku na vyvrcholení série o věcné ceny. Třetí místo uhájil vítěz prvního turnaje MARKUSS69. Šanci postoupit do velkého finále však má stále naprosto každý, stačí se nebát a v neděli 17. února se od 18:00 zapojit do posledního kvalifikačního turnaje. Kompletní informace včetně možnosti registrace najdete po kliknutí na obrázek.

Patriot Viper 1v1 AimCup - kvalifikace #3

Ceny v turnajové sérii

1. místo – Viper Steel 16GB 3866Mhz KIT

Viper Steel 3866Mhz

2. místo – Viper Fang Gaming USB 256GB

Viper Fang Gaming USB

3. místo – Viper LED Mouse Pad 

Viper LED Mouse Pad

 

Štítky: Patriot VIPER
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.