Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer A1 Simple údajně okrádá ostatní hráče

6. 2. 2020 | 08:00 Fortnite
Profesionální hráč a streamer A1 Simple patrně okrádá hráče v takzvaných sázkových zápasech ve Fortnite. Údajně se tak stalo na jednom z nejznámějších Fortnite Discord serveru určeném přímo na tento druh hry. Protože se ale právě Fortnite stal extrémně populárním pro sázkové hry, tak se nelze ani divit, že nejvíce přitahuje nečestné hráče.
Fortnite glow
Fortnite glow

Dva hráči s přezdívkami gav120 a NautCoco vsadili 10 amerických dolarů na to, že porazí již zmíněného hráče Simple a jeho spoluhráče. Protože streamer byl ověřený, tak hráči poslali své peníze jako první a nečekali, že by se mohlo něco pokazit. Po 5 zápasech vyhráli, ale když po protihráči vyžadovali svou výhru, objevily se problémy.

Moji kamarádi gav120 a NautCoco vyhráli sázku, ale když peníze vyžadovali, Simple odpověděl, že si své peníze nechá a odešel.

Gav120 se svým spoluhráčem vymáhali své peníze skrz soukromé zprávy, ale dostalo se jim pouze odpovědi, že A1 Simple již zaplatil. Když ale údajného zloděje ujistili, že své peníze neobdrželi, dostalo se jim akorát zablokování na sociálních sítích.

Krátce nato byl A1 Simple vyhozen nejen z Discord serveru na Fortnite sázkové hry, ale i z týmu A1.

Discord chat
Twitter ban

Ve streamerovi se asi nakonec probudilo svědomí a s pocitem viny poslal hráčům gav120 a NautCoco dvojnásobek výhry, prý kvůli komplikacím:

Peníze nakonec obdrželi
PLAYzone Challenge 2020