Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer Disguised Toast přechází pod Facebook

26. 11. 2019 | 19:38 Twitch.tv
Další známý streamer opouští největší platformu Twitch.tv! Jeremyho “Disguised Toast” Wanga, známého především ve světě her jako Hearthstone či Teamfight Tactics, ulovil Facebook Gaming.
Disguised Toast
Disguised Toast

Leč si Twitch.tv stále drží jasnou pozici v jedničky v rámci streamovacích platforem, stále více streamerů ji začíná opouštět. Nejnovější velkou rybou, která se rozhodla z vod Twitche zamířit jinam, je Jeremy “Disguised Toast” Wang. Ten svůj odchod naznačil na Twitteru příspěvkem, ze kterého nebylo úplně jasné, na jaké stránce ho bude možné nově sledovat – jako nejpravděpodobnější možnosti se jevily Mixer a YouTube, nakonec jde ale o tu třetí.

Disguised Toasta, streamera známého jako hráče Hearthstone, Teamfight Tactics či Pokémon, ulovil Facebook Gaming. Zajímavý byl už styl, jímž Jeremy svůj přestup oznámil, místo toho, aby na video využil budget 20 000 dolarů, který pro své oznámení obdržel, se rozhodl vše pojat jednoduše a peníze raději odevzdat Losangeleské dětské nemocnici. Podobné kroky učinil Disguised Toast i v minulosti, ze svého streamu například odstranil možnost donatů a své fanoušky dokonce vyzýval k tomu, aby mu nedávali subscribe.

miluju videohry a hlavně ligu legend