Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer NICKMERCS a jeho pohledy na cheatery v CoD: Warzone

18. 12. 2020 | 15:30 Warzone
Americký streamer NICKMERCS se vyjádřil k cheaterům, kteří kazí jeho zážitky z tournamentů ve hře CoD: Warzone. Stejný problém prý tíží i Fortnite, jenž před nedávnem opustil.
NICKMERCS
NICKMERCS
Zdroj: NICKMERCS

Nick „NICKMERCS“ Kolcheff je americký streamer a tvůrce obsahu pod herní organizací FaZe Clan. Dříve hrál především Fortnite, ale po vydání Call of Duty: Warzone přešel spíše na něj, protože v něm viděl větší potenciál a něco nového, co by ho mohlo více bavit. Warzone se stal postupem času jeho nejoblíbenější a nejstreamovanější hrou a naprosto vyřadil ze svého herního plánu všechny ostatní hry, aby se mu mohl věnoval téměř nepřetržitě. Jakmile se začaly odehrávat turnaje, tak neváhal a pustil se do nich. Styl hraní se mu natolik zalíbil, že později začal pořádat i svoje vlastní turnaje, do kterých se zapojilo nespočet jeho diváků.

Nyní ale Nick odhalil, že jeho dny v turnajích Warzone nejspíše skončily. Tvrdí totiž, že takzvaní „shade hackeři“ ničí události podváděním. Odhalil je totiž při kontrole jejich herního stylu. Podvádění zde probíhalo ve stylu manipulace s lobby, kdy si podvodníci do svého lobby naházeli co nejvíce botů, aby měli hru co nejjednodušší. Nickovi se jejich výkony zdály podezřelé, neváhal a poprosil jeho tým, aby se na to podíval, načež odhalil hned několik hackerů. Dal ale jasně najevo, že ne každý podvádí, namátkově zkontroloval například Aydana Conrada a Tommeyho, kteří jsou prostě a jednoduše akorát příliš dobří. Kontrolou prošli čistě a ještě obdrželi pochvalu.

Jak problematiku s jakýmkoliv podváděním dobře všichni známe, tak je to problém, který se dá těžce vyřešit. Podle slov Nicka dost ovlivnil už i Fortnite. Jediné, co ho prý vrátí k turnajům, je možnost vlastního lobby, která byla nedávno představena. Byla by škoda přijít o takto kvalitního hráče a hlavně o člověka, který ke Call of Duty: Warzone přivedl nespočet nových hráčů. Bude zajímavé sledovat, jak se jeho vztah ke hře bude vyvíjet dále.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: NICKMERCS