Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer utratil 325 tisíc korun za soukromý let, vracel se domů kvůli raidu

4. 5. 2020 | 15:26 Všechny hry
Kanadský streamer Michal „shroud“ Grzesiek na svém streamu s dalším streamerem s přezdívkou just9n prozradil, že v únoru utratil více než 13 tisíc dolarů (což je přes 325 tisíc korun) za soukromý let, aby se domů dostal včas a stihl raid ve World of Warcraft.
Shroud
Shroud

Událost se odehrála letos v únoru, přičemž shroud si na ní vzpomněl, když spolu streameři diskutovali o změnách cen letenek kvůli koronavirové pandemii.

Jediný důvod, proč jsem to udělal, byl, abych stihl WoW raid,

uvedl hráč.

Shroud se totiž potřeboval včas dostat do Las Vegas a následně zpět do Los Angeles, a tohle byl jediný možný způsob. Normální let by prý stál kolem 1 500 dolarů, tak by se ale nestihl vrátit včas. Soukromé letadlo oproti tomu vyjde cca na 6 600 dolarů za hodinu. Jelikož cesta do Vegas a zpět zabere zhruba dvě hodiny, celý tento „výlet“ stál shrouda již zmíněných 13 tisíc dolarů. Raid streamer musel stihnout kvůli spuštění WoW Classic Blackwing Lair. To je zkrátka událost, u které správný wowkař nemůže chybět.

Shroud dříve, než své působení přesunul na Mixer, profesionálně hrával CS:GO, později pak začal pravidelně hrát WoW. Hře bude nejspíše hodně oddaný, když byl kvůli raidu ochoten zaplatit takovou částku! Sám streamer říká, že bylo lepší letět takhle krátce, než kdyby chtěl soukromým letadlem letět třeba do Evropy. To by ho asi vyšlo na krapet vyšší částku. 

Štítky: shroud