Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka Chibi byla obviněná ze svádění nezletilých známých hráčů

7. 4. 2020 | 20:30 Fortnite
Ve světě Fortnite se dějí zajímavé věci. Chibi, sedmadvacetiletá tvůrkyně FN obsahu, měla totiž údajně svádět nezletilé streamery a profesionální hráče. A to nyní řeší celá FN scéna!
Chibi
Chibi

Sedmadvacetiletá tvůrkyně obsahu Chibi, která v současnosti působí pod organizací Oath Gaming, měla dle informací, které světu přinesl twitterový účet carolinevirus (všechny příspěvky týkající se této kauzy najdete buď ve vloženém vláknu, nebo přímo na profilu), svádět známá jména Fortnite scény. Pro bulvární magazíny rozhodně zajímavé téma samo o sobě, co mu ale zajistilo pozornost celé scény, je fakt, že známí streameři a progameři měli v té době být ještě nezletilí. Začínat si tato streamerka, jež už v současnosti nevysílá, něco měla například s Maginem, Elevatem či Centedem.

Nejvíce se toho ví o jejím údajném vztahu s prvním jmenovaným, kterého měla dle informací carolinevirus potkat na loňském TwitchConu v Berlíně. Tehdy šestnáctiletý hráč jí měl prý koupit lístky na vlak a dvojice spolu údajně cestovala Evropou. Zdroje zmíněného twitterového účtu, který o celé aféře informoval jako první, tvrdí, že Chibi a Magin spolu měli strávit pár intimních chvilek a ty dokonce natáčet. Jiné hráče prý zase měla do vztahů manipulovat videi, ve kterých se sebepoškozuje. Podstatné je, že se vše mělo dít v době, kdy dle zákonů zemí, odkud inkriminovaní mladíci pochází, nebyli zletilí a tuto podmínku nesplňovali ani v zemích, kde k daným věcem došlo. Je-li vše pravda, je ale samozřejmě nejasné. Carolinevirus sice předložila nemalé množství jakýchsi důkazů, dokud ale vše nebude řádně prošetřené, nelze dělat jisté závěry.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Chibi
miluju videohry a hlavně ligu legend