Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka Pokimane představila svůj nový youtubový kanál

10. 2. 2021 | 18:00 Twitch.tv
Jedna z nejvýznamnějších tvůrkyní obsahů, streamerka Pokimane, založila nový youtubový kanál, a to pro neherní účely.
Pokimane
Pokimane

Hvězda Twitche Imane „Pokimane“ Anys získala během let miliony followerů hraním videoher a mluvením o především herních tématech. Nyní se Pokimane rozhodla založit zbrusu nový youtubový kanál pro záležitosti, které nemají s gamingem nic společného. Nový kanál se jmenuje jednoduše „imane“ jako její skutečné jméno. 

Na tomto kanále chce Pokimane sdílet se svými fanoušky „náhodné věci“. Své první video vydala 9. února a již má přes 87 tisíc odběratelů. Toto video zatím zůstává jediným přidaným, streamerka v něm představuje fanouškům svůj nový YouTube kanál.  

Sama Pokimane objasňuje: „Chtěla jsem v podstatě vytvořit tento kanál, aby byl místem, kde bych mohla sdílet náhodné věci nesouvisející s hraním her, které nejdou na můj hlavní kanál.“

K tomu dodala: „Myslím, že je celkem jasné, co preferuje algoritmus YouTube, a když je vaším úkolem být tvůrcem obsahu, je pravda, že cítíte určitý tlak na dodržování určitých pokynů nebo zveřejňování obsahu, o kterém si myslíte, že bude fungovat.“  

Pokimane pokračovala vysvětlením, že tento kanál slouží k tomu, aby si užívala, co zveřejňuje, a sdílela věci, jež miluje. Ve zveřejněném videu je vidět, že je streamerka šťastná a nadšená z nového kanálu, zároveň se ptá svých fanoušků, jaký typ neherního obsahu by si přáli. Nový kanál „imane“ má být projektem z nadšení a neměl by ovlivnit její Twitch nebo hlavní YouTube kanál. Musíme uznat, že je pěkné vidět, že známý tvůrce obsahu dokáže rozšířit své portfolio. Zároveň přikládáme zmíněné video z nového kanálu.  

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Pokimane, Youtube