Přejít k hlavnímu obsahu

Středy se nově budou nést ve znamení soutěží na našem Instagramu

Taky už se nemůžete dočkat letošního MČR v počítačových hrách? Tak právě proto vám přinášíme možnost, jak si čekání na něj zkrátit –⁠ pravidelné soutěže o lístky a tématickou powerbanku, nebo termohrnek!
Soutěžní středy
Soutěžní středy

I když se to dost možná nezdá, finále letošního ročníku MČR v počítačových hrách se rychle blíží. Vždyť za sebou máme už výrazně více jak polovinu čekání i větší část samotné kvalifikační fáze! Pokud jste na tom ale i tak stejně jako my, tedy tak, že už se listopadového vyvrcholení celého soutěžního seriálu nemůžete dočkat, dost možná vás potěší naše nová Instagramová série, se kterou nejenže pořádně nasejete MČR atmosféru, ale hlavně budete moci i něco vyhrát!

Soutěžní středy

O co jde? Série, která nese příznačný název Soutěžní středy, bude v principu docela jednoduchá –⁠ každou středu, počínaje tou 24. června, bude na našem Instagramu (a posléze i na našem webu) zveřejněna otázka z historie MČR. Jeden z náhodně vylosovaných správně odpovídajících pak bude odměněn nejen tří denním Premium vstupem na letošní ročník, ale také buď MČR powerbankou, nebo termohrnkem, dle toho, v jakém týdnu vyhraje. A to je vše, nyní už nám nezbývá nic víc, než všem budoucím účastníkům popřát hodně štěstí. Vidíme se příští středu!

!!!VIDEO ZDE!!!

MCRPC
miluju videohry a hlavně ligu legend