Přejít k hlavnímu obsahu

Summer Games 2019 jsou tu

18. 7. 2019 | 10:59 Overwatch
Pravidelná OW událost Summer Games začala 16. července, což překvapilo mnoho fanoušků po celém světě. Událost s letní tématikou představila řadu nových skinů, emotes a highlight intra, ale také nový systém výzev s exkluzivními týdenními odměnami.
Summer
Summer

Summer Games poběží do 5. srpna, což dává fanouškům skoro tři týdny na odemknutí exkluzivních odměn. Ty mohou získat plněním nových týdenních výzev. Každý týden budou hráči moci získat tři různé odměny, včetně sprejů, ikonky a Epic skinu za vítězné zápasy. Toto platí pouze pro módy quick play, competitive a arcade, takže pokud chtějí fanoušci splnit každou výzvu, než událost skončí, musí na čas odložit „custom games“.
 

V prvním týdnu výzev fanoušci mohou získat skin American Reaper, který budou v druhém a třetím týdnu následovat Zhangguo Mei a posléze Bundesadler Reinhardt. Každý z těchto skinů oblékne hrdinu do barev jejich domovské země, hráči tak mají možnost předvést trochu toho vlastenectví.

American Reaper

Reaper

Bundesadler Reinhardt

Bundesadler Reinhardt

Zhangguo Mei

Zhangguo Mei

Kromě tří exkluzivních Epic skinů událost přinesla také čtyři nové Legendary skiny pro postavy Genji, Hanzo, Wrecking Ball a Torbjörn. Tyto skiny jsou dostupné v letošních sezónních loot boxech nebo za 3 000 kreditů v Hero Gallery.

Kendoka Genji

Kendoka Genji

Wave Hanzo

Wave Hanzo

Lúcioball Wrecking Ball

Lúcioball Wrecking Ball

Surf N’ Splash Torbjörn

Surf N’ Splash Torbjörn

Až událost skončí, všechny nové itemy z letošních Summer Games se vrátí do pomyslného „trezoru“, kde zůstanou až do příštího léta. Fanoušci tak mohou získat pouze letošní Epic skiny, a to plněním výzev. Musí tak však učinit před 5. srpnem, kdy Summer Games končí. 
 

Článek vznikl ve spolupráci esogames.cz.

Štítky: Summer Games