Přejít k hlavnímu obsahu

Summer Games se vrací již potřetí

8. 8. 2018 | 23:33 Overwatch
Blizzard potvrdil, že do Overwatche navrátí „Summer Games“. Jedná se o třetí sezónu. První ročník přinesl Overwatch do Ria, zatímco minulý rok se přesunuly do Sidney na Lúcioball. Letošní akce začíná již 9. srpna. „Užijete si to,“ napsal Blizzard na Twitter. „Připravte se 9. srpna s přáteli na Summer Games.“ Z teaseru, zveřejném na Twitteru, lze odhadnout, že nová Lúcioball mapa bude v Pusanu v Jižní Koreji.      
Výchozí obrázek

Blizzard potvrdil, že do Overwatche navrátí „Summer Games“. Jedná se o třetí sezónu. První ročník přinesl Overwatch do Ria, zatímco minulý rok se přesunuly do Sidney na Lúcioball. Letošní akce začíná již 9. srpna. 

„Užijete si to,“ napsal Blizzard na Twitter. „Připravte se 9. srpna s přáteli na Summer Games.“ Z teaseru, zveřejném na Twitteru, lze odhadnout, že nová Lúcioball mapa bude v Pusanu v Jižní Koreji.      

Summer Games

Zdroj: Blizzard Entertainment

Jako obvykle fanoušci Overwatche mohou očekávat hromadu nových skinů. Ty budou moci odemknout v loot boxech. Samozřejmě je zpět i Lúcioball. Fanoušci milují tuto sezónní událost, zvláště pak soutěžní mód, Coppa Lúcioball, přidaný minulý rok. Speciální „sprays“ byly připravené pro ty, kdo dokončí Copa Lúcioball „placement matches“, a  pravděpodobně to tak bude i letos.

Skiny z minulých ročníků se vrátí do Overwatche, a to za sníženou cenu. Co se nových skinů týče, jak se blíží datum Summer Games, Blizzard postupně odhaluje něco ze skinů, které přinesou. DotEsports o nich přináší informace. Třeba Reinhardt se dočká skinu s fotbalovou tématikou, jelikož se bude jednat o legendary skin, bude si ho pravděpodobně možné pořídit za 3 000 kreditů. Nový legendary skin čeká i na D.VA, jménem Waveracer, půjde o ryze letní outfit, kterému se nevyhne ani její mech, který se "vybarví" do modré a bílé s růžovými akcenty a květinami. 

Blizzard Entertainment

Zdroj: PlayOverwatch

Třetím zatím odhaleným skinem byl Catcher Winston. Půjde o legendary skin, takže opět bude k mání za 3 000 kreditů. Pokud tedy nebudete mít dost štěstí a nezískáte ho z loot boxu. Na své si přijde také Ana, tedy Cabana Ana, která dostane egyptskou odstřelovací pušku, slamák a květinu do vlasů. Očekává se, že ve zbývajících dnech do akce budou odhaleny i další skiny.

Blizzard Entertainment 

Cabana Ana skin (Zdroj: Blizzard Entertainment) 

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.    

Zdroj: DotEsports
Štítky: Overwatch