Přejít k hlavnímu obsahu

Summit1g vztekle uzemnil všechny silvráky, kteří ho poučovali na streamu

7. 7. 2020 | 16:22 Twitch.tv
Hrdinové a všeználci z chatu jsou na herní scéně naprostou samozřejmostí a většina streamerů si na ně již zvykla. Ovšem s podobným případem se nyní setkal Summit1g po náročném streamu, kdy si navíc tito trollové otevřeli pusu na jeho přítelkyni, což jim streamer dal patřičně sežrat.
Summit1g
Summit1g

Ve světě gamingu, a to nejen v kompetitivním hraní, se vždycky setkáte s někým, kdo nikdy ani zdaleka nedosáhl vašeho ranku, ale i tak si pustí pusu na špacír, zatímco vám prakticky říká, jak byste měli správně hrát. Takovému utrpení se zejména nevyhne žádný streamer, který i přes to, že tráví nespočet hodin denně hraním a zlepšováním se, tak se vždycky ocitne v situaci, kde ho poučuje nějaký hrdina z chatu, co se nikdy nedostal na podobnou úroveň.

Právě v takové situace se nedávno ocitl i Summit1g, což pro něj není žádnou novinkou, ale tentokrát pohár jeho trpělivosti přetekl i proto, že se jeho přítelkyně LilChiipmunk musela potýkat s podobnými trolly na streamu. Summit se tak po dlouhém a vyčerpávajícím streamu obrátil na všechny tyto hrdiny a "silvráky", kteří mají tu drzost mít hrubé připomínky, ať už na streamu, nebo ve hře.

V klipu můžete vidět, jak se do nich ostře opřel a nebral si žádné servítky, zatímco si dal záležet, aby dal důkladně najevo, že žádný hráč, který je v silveru, ať už se jedná o jakoukoliv hru, není ve hře dobrý a nemá sebemenší právo si otevřít pusu na někoho jiného. V tomto zapáleném monologu, kde se střídají slova moudrosti s lehkým elitářstvím, dále pokračuje, že hráči musí nejdříve ve hře něco dokázat, než budou cokoliv vyčítat ostatním a pokud to nezvládnou, měli by pouze mlčet a užívat si opravdové playe na streamu.

Bylo zjevné, že tentokrát to Summita opravdu vytočilo, jelikož se dále obrátil na všechny, kteří svými připomínkami ubližovali jeho přítelkyni, v naději, že se toto video k těmto viníkům dostane. Načež nezapomněl doplnit, že mu nesahají ani po kotníky a lehce by je porazil pouze za pomoci jeho levačky nebo nohy. I když Summit není proslulý pro své klidné chování, bylo jasné, že tentokrát to chat přehnal. Můžeme tak být rádi, že aspoň tentokrát neprorazil monitor pěstí.

Štítky: summit1g