Přejít k hlavnímu obsahu

Supertým ex-Majestic Lions nalezl své útočiště!

23. 10. 2018 | 14:35 League of Legends
Po konci Majestic Lions bylo okolo předních sestav v jednotlivých hrách rušno. Zatím CS:GO parta okolo Frozena na nové útočiště teprve čeká, LoLkaři to své již nalezli.
Výchozí obrázek
LanCraft

Pod jménem Majestic Lions se na MČR 2018 kvalifikovala sestava, která několik týdnů na to již neexistovala. Lví smečku reprezentovaly jiné pětice, ta poslední se ukázala i na Hitpoint FINALs. I té je však konec a směrem k vrcholu letošní sezóny se začala pod hlavičkou ML opravdu zajímavá parta. Až na jednu výjimku mají všichni hráči i kouč zkušenosti ze zahraničí a jádro odstranovac – Jejky – denyk je jedním z nejobávanějších, které můžete aktuálně na bojišti potkat. Pokud si týmy v čele s eSubou přály na MČR skutečného vyzyvatele, tady prosím je. V případě Jejkyho mohou být čtyři tituly dokonce v nepřetržité sérii, kterou dělá speciální i to, že každý titul zažil pod jinou organizací.

Sestava byla poskládána, překážka však vznikla ukončením působení Majestic Lions, které přišlo pouze několik hodin před uzávěrkou sestav na Mistrovství České republiky. Manažer týmu Martin Stříbný byl donucen jednat a ze dvou reálných nabídek si nakonec kluci vybrali tu méně očekávanou – poprvé v historii bude značka tradiční české lanpárty LanCraft sdružovat i herní sekci, právě tento tým. Sestava je jmény opravdu nabitá a ambice pro MČR jen ty nejvyšší. Bude to sice zvláštní vidět tento název v akci, to je jako by v zahraničí bojoval tým DreamHack na akci typu IEM Katowice. Ale taková je realita a fanoušky jistě vyburcuje kvalita sestavy, která bude za LanCraft bude bojovat.

LoL sestava týmu LanCraft:

 Slovensko Michal 'odstranovac' Duchoň – Top Laner (2x zlato a 3x stříbro na MČR)
 Česká republika David 'Jejky' Jakubec – Jungler (2x zlato, 1x bronz na MČR)
 Česká republika Duc Anh 'Eren' Nguyen – Mid Laner (premiéra na MČR)
​​​​​​ Česká republika Ondřej 'ordno' Prachař – Mid Laner (1x stříbro na MČR)
 Česká republika Matyáš 'Carzzy' Orság – Bot Laner (1x stříbro a 1x TOP6 na MČR)
 Česká republika Petr 'denyk' Haramach – Support (3x zlato na MČR)

 Česká republika Ondřej 'MjrDee' Hrneček – trenér (1x bronz na MČR)
 Česká republika Martin Stříbný – manažer

Fraternitas 2016

Manažer týmu Martin Stříbný se vyjádřil následovně:

Pár hodin do uzavření soupisek jsme se dozvěděli zprávu, že organizace, za kterou budeme hrát na MČR, končí a že už ani na MČR za ní hrát nebudeme. Zbývalo pár hodin, abychom nahlásili název týmu, za který budeme hrát. Nabídek byla spousta, ale žádná taková, kterou jsme si představovali. Až na dvě, nad kterými jsme přemýšleli a rozhodovali se dlouho. Byly hodně podobné, lišily se minimálně. Nakonec po domluvě s hráči jsme si vybrali LanCraft. Nemáme nic proti druhé nabídce a vážíme si toho, tak snad jsme si z tohohle neudělali žádné špatné vztahy. Nicméně, jsme rádi za nabídku od LanCraftu a jsme připraveni podat maximální výkon a ukázat naši sílu. Děkujeme všem lidem, co se o nás starají a dělají maximum pro nás. Je na čase jim to vrátit! Přijďte nám fandit, budeme jen rádi.

Oficiální vyjádření dodal také legendární Jump, zakladatel LanCraftu:

Jsem rád, že jsme po rozpadu organizace Majestic Lions mohli pomoci hráčům z LoLka v jejich situaci. Bylo by určitě škoda, pokud by přišli o plánované finanční zajištění jejich účasti. Díky partnerům, kteří za LanCraftem stojí, máme možnost vzít pod svá křídla bývalou League of Legends sekci Majestic Lions a pomoci jim se připravit minimálně na nadcházející MČR. Část hráčů z nyní našeho týmu LanCraft znám delší dobu osobně a velmi se těším na jejich působení na finále MČR.
Zdroj: skillzone.cz
Štítky: Lancraft
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.