Přejít k hlavnímu obsahu

Syman po odchodu Perfecta mění dalšího hráče, svou roli údajně mohl hrát i matchfixing

5. 2. 2020 | 12:30 Counter-Strike 2
Ještě pár dní zpátky se n0rb3r7 z týmu Syman Gaming vyjádřil, jak ho štve, že mu podruhé v historii vzali Na`Vi před Minorem hráče. Nakonec však nejde o jedinou změnu, co tento CIS tým podstupuje, navíc se z rusky mluvícího minimálně na jistý čas promění v anglicky komunikující celek.
Ramz1k
Ramz1k

Syman Gaming se koncem ledna museli poprat s přestupem Perfecta do Natus Vincere. Kromě toho však kolem nich kroužilo kauza matchfixingu, která sice žádná zatím nevyplaval na povrch, ale její součástí měl být sniper právě tohoto týmu, Ramz1kBO$$, který údajně měl dostát dolarové koncovce své unikátní přezdívky.

Ramz1kovu pozici dnešním dnem přebírá mou, Major šampion z roku 2017, který koncem roku společně s Dosiou zamířil do Číny, odkud se ale kvůli hrozbě koronaviru raději vrátil. Druhou posilou se stává Švéd kreaz, kvůli kterému se komunikace týmu změní v angličtinu. Za Syman sice již nyní střílel Belgičan Keoz, ten má však ukrajinské kořeny a domluvil se v pohodě. Obě nové posily jsou ale prozatím pouze jako trial a v první řadě bude záležet na tom, jak výsledkově dopadne Closed Qualifier, potažmo samotný CIS Minor v Riu de Janeiru.

Aktuální soupiska týmu Syman Gaming:

 Kazachstán Sanzhar 'neaLaN' Iskhakov
 Belgie Nicolas 'Keoz' Dgus
 Rusko David 'n0rb3r7' Danielyan
 Kazachstán Rustem 'mou' Telepov – trial
 Švédsko Rasmus 'kreaz' Johansson – trial

 Kazachstán Ramazan 'Ramz1kBO$$' Bashizov – neaktivní

PLAYzone Challenge 2020
Zdroj: hltv.org
Štítky: Syman Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.