Přejít k hlavnímu obsahu

t0rick prozatím zůstává v Moops, sestavu doplňuje Tusi

16. 1. 2020 | 20:39 Counter-Strike 2
Na sociálních sítích týmu Moops je sice pusto prázdno, vzhledem k jeho blížící se účasti na Supreme Masters ve Švýcarsku je ale potřeba se podívat na jeho aktuální soupisku. Pořadatel ji totiž bez milosti zveřejnil na svých kanálech.
t0rick
t0rick

O změnách v sestavě CS:GO týmu Moops jsme informovali naposledy v říjnu, kdy se k němu připojil zkušený ázerbájdžánský hráč Maksim 't0rick' Zaikin. Někdejší účastník Majoru žije dlouhé roky v Praze a jelikož zřejmě nedisponoval zahraniční nabídky, tak tehdy kývl té od Moops. Nejprve se hovořilo o posílení minimálně do konce kalendářního roku, my už nyní víme, že minimálně na přelomu ledna a února si s týmem ještě zahraje.

Jak jsme informovali v samostatném článku (více zde), tak Team Moops je jedním z pozvaných celků na švýcarskou offline akci Supreme Masters. Organizátoři postupně představují jednotlivé účastníky a včera došlo i na dalšího česko-slovenského zástupce. Moops do Amriswilu vyrazí jak s t0rickem, tak i s nejnovější posilou Tusim, který byl po rozpadu Inside Games bez týmu a nyní nahrazuje zyoreda. Jinak vše zůstává při starém.

Team Moops vyrazí do Švýcarska v téhle pětici:

 Česká republika Václav 'rpg' Vlach
 Slovensko Matúš 'uZman' Rechtorovič
 Česká republika Patrik 'DEV7L' Stuchlík
 Ázerbajdžán Maksim 't0rick' Zaikin
 Česká republika Luboš 'Tusi' Tusjak

Štítky: Team Moops
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.