Přejít k hlavnímu obsahu

Tajné výzvy: Dolet korálových kamarádů ke hvězdám

8. 8. 2020 | 10:22 Fortnite
Poslední dobou se objevuje stále více a více nových výzev. V dnešním článku vám poradíme, jak splnit už druhou tajnou s korálovými kamarády.
ostrov
ostrov

Jako každý týden Epic přidal nové výzvy. Za každou týdenní po splnění odmění hráče 35 000 XP a za každou týmovou 85 000 XP. Všechny tyto body vám snáze pomohou postupovat v Battle Passu, takže by byla škoda je neplnit. Některé výzvy jsou ale tajné. Říká se jim tak, jelikož nejsou vidět spolu s ostatními na mapě. V současné době tu máme takové výzvy dvě, o jedné se dozvíte v tomto článku a o další si můžete přečíst zde.  

Jak na to?

Pokud chcete výzvu splnit, musíte si připravit 100 železa na vytvoření rakety a doletět na ostrov. Pokud si nejste jisti, kde se ostrov s korálovými kamarády nachází, vyznačili jsme ho pro vás na mapě:  

ostrov

Jelikož na ostrově železo nenajdete, bude lepší, když si ho nasbíráte dříve, než se tam dopravíte. Jedním z výborných míst ke sběru je ostrov jihozápadně od korálových kamarádů, na kterém se nachází přistávací plocha pro helikoptéru. Na ní je také možné nasbírat co nejvíc železa. Pro lepší přehlednost jsme vám ostrov s přistávací plochou přiblížili na mapě.  

ostrov pod

Poté jednoduše odevzdejte 100 železa korálovým kamarádům. Jakmile se vám to povede, uvidíte na levé straně obrazovky oznámení, že se vám úkol povedlo splnit. Dostanete také 25 000 XP a ocenění " To Infinity and Beyond", jak můžete vidět níže:

korál 2