Přejít k hlavnímu obsahu

Team BRUTE oficiálně opouští dlouhodobé pilíře

18. 6. 2020 | 16:35 Counter-Strike 2
V posledních dnech kolují scénou různé spekulace o nových sestavách či změnách v těch existujících, máloco se ale už před letní částí sezóny stalo oficiálním.
Team BRUTE
Team BRUTE

Eclot Gaming oficiálně opustil zyored, kterého nahradil Mix, jinak se o všem hlavně hovoří. Novou sestavu chystají odhalit Dark Tigers, ale mezikrok ještě před nimi udělal Team BRUTE, jenž se dnešním dnem rozloučil hned s trojicí hráčů. Ve dvou případech jde však pouze o potvrzení spekulací, které kolují scénou. Nic to ale nemění na tom, že se s oblíbeným týmem loučí dvojice dlouhodobých pilířů – Lukáš 'capseN' Koláčný a Filip 'AJTT' Dolenský. U obou se hovoří o tom, že zamíří do nové sestavy v čele s leckrem, která by měla hrát pod hlavičkou Entropiq. Tímto krokem tedy definitivně končí éra, jenž této organizaci přinesla nejvíce fanoušků. Jako třetí se loučí Lukáš 'Majky' Měcháček, který do BRUTE přišel naopak až letos a patřil k mladším přírůstkům.

Organizace ve svém vyjádření na sociálních sítích hovoří o tom, že než naberou nové posily, tak si chtějí být jisti, že noví členové týmu splňují přísné nároky, které na ně vedení klade. Své tvrzení podpořili také pěti základní body, kde mluví o lásce a schopnosti obětovat pro CS:GO maximum, uvědomování si chyb a okamžité neventilování na sociálních sítích, plnění povinností a pravidelné dojíždění do Prahy, dodržování správného životního stylu například s vhodným spánkovým režimem a také mít pokoru a loajalitu, která sama o sobě předchází možnosti si hraním vydělávat. Podmínky se to zdají být vesměs logické, ale kromě toho i náročné.

Spolu s rozloučením se třemi hráči se hovoří také o projektu akademie, pro kterou BRUTE hledají hráče, kteří mají ten správný mindset a chtějí makat naplno. Šanci rozšířit řady této organizace tak má naprosto každý.

Sestava BRUTE aktuálně vypadá takto:

 Česká republika Ondřej 'Crazyy' Švec
 Česká republika Karel 'fredi' Královec

 Česká republika Milan 'pepik' Musil – trenér

Zdroj: @brute.gg
Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.