Přejít k hlavnímu obsahu

Team Brute XPG tento víkend vyráží do Polska

17. 10. 2018 | 11:47 Counter-Strike 2
Po úspěšném švýcarském výletu v podání Dark Tigers tu máme další český tým, který zkusí štěstí na zahraničním turnaji. Team Brute XPG se již tento víkend představí na polské akci Polbit Arena Tournament.
Výchozí obrázek
Polbit Arena Tournament

Turnaj s názvem Polbit Arena Tournament se uskuteční 20. a 21. října a ve hře bude krásný prize pool 5 000 Euro. Složení turnaje je osmičlenné, polovinu tvoří pozvané celky, zbytek týmy z domácí kvalifikace. V polském Štětíně se však nepředstaví žádný z týmu domácího tria Virtus.pro, AGO, Team Kinguin, pozvánku si vysloužili Izako Boars a PACT. Druhý jmenovaný se však turnaje zúčastnit nakonec nemůže a náhradou se stává český Team Brute XPG. Mezi pozvanými najdeme i švédský Granit Gaming a mezinárodní sestavu EURONICS Gaming v čele s bývalým hráčem fnatic nebo GODSENT znajderem.

Český zástupce by v Polsku nemusel být za absolutního outsidera, protože minimálně z kvalifikací se na turnaj nedostala žádná proslulá jména. Z kvalifikace postoupil kvartet Codewise Unicorns, Klauny, Griffins a Paprykarze, z nichž nejvíce budou konkurenti muset počítat s Klauny, vedle hráčů jako Sidney nebo Kap3r by se měl představit i donedávna ještě hráč Virtus.pro byali.

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo: 2 500 €
  • 2. místo: 1 250 €
  • 3. místo: 750 €
  • 4. místo: 500 €

Teamu Brute XPG přejeme hodně štěstí a doufáme, že se domů vrátí s nějakou tou korunkou a ideálně i cenným kovem! Vy se samozřejmě můžete těšit na coverage turnaje, který v sobotu odstartuje skupinami v GSL formátu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.