Přejít k hlavnímu obsahu

Team Envy opouští PUBG, Interrogate tím končí kariéru

19. 1. 2020 | 11:44 PUBG: Battlegrounds
Odliv známých organizací ze světa PUBG pokračuje i nadále. Dalším odpadlíkem je Team Envy, který této battle royale hře důvěřoval od října roku 2017. Celkem jeho řadami prošlo devět hráčů, celá tahle etapa skončila neúspěšným vystoupením na loňském světovém šampionátu.
Team Envy
Team Envy

Rok 2019 nebyl pro Team Envy vůbec špatný. Úvodní NPL Royale sice nevyšel dle představ, ale v prvním splitu samotné ligy se mu po příchodu Moodyho podařilo vystřílet třetí příčku. Na mezinárodním FACEIT Global Summitu to sice na lepší než 16. místo nestačilo, ale druhý NPL Royale už byl dokonce vítězným počinem. Po devátém a čtvrtém místě v následujících splitech si Envy zajistili účast na PUBG Global Championshipu.

To už ale bylo obdobím bez posledního originálního hráče týmu, Venerated totiž v létě ukončil kariéru a další z pilířů jej nyní následuje. Organizace jako jedna z nejdéle působících na scéně oznámila ukončení podpory PUBG, na což Interrogate reagoval oznámením o konci aktivního hraní. 29letý veterán nejvíce hovoří o zájmu koučovat, nicméně v Severní Americe tenhle cíl není vzhledem k exodu organizací tak snadný.

Poslední oficiální sestava týmu Envy:

 Spojené státy americké Patrick 'PAT_KAPS' Kaplan
 Kanada Nick 'Interrogate' Raposo
 Kanada Mehmood 'Moody' Askar
 Kanada Alfred 'PRIDE' Choi

Štítky: Team Envy
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.