Přejít k hlavnímu obsahu

Team Gravity oficiálně přivítal dvě nové posily

18. 9. 2018 | 11:34 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

V kuloárech nešlo o žádné tajemství, ale jeden z předních domácích týmů Gravity se konečně rozhodl oficiálně vyhlásit nové složení své CS:GO sestavy. S týmem se již v první polovině léta rozloučil Dominik 'blogg1s' Janita, který se rozhodl spolu s dalšími "odpadlíky" z jiných týmů složit novou sestavu, dosud působící pod názvem top3. Přesné důvody definitivního odchodu Filipa 'AJTT' Dolenského pak nejsou veřejně známy, ale sám hráč byl v průběhu srpna testován v jedné ze sestav eSuby. Z této příčiny se nyní nachází pouze na lavičce, jako je tomu v lize ESEA Main, do které Team Gravity vstoupil prvním zápasem právě tohle pondělí.

Team Gravity KAPARZO

Jako nováčky v sestavě najdeme dva hráče, pro které je působení v Kaparzově týmu velkou šancí. Ondřeje 'Crazyy' Švece mohlo pozorné oko fanouška CS:GO spatřit ve Fury Esport, kde se již v mladistvém věku prokazoval parádními výkony a posunem o level výše by mohl následovat replikovat cestu Tomáše 'Wantyyyy' Jarolíma před lety. Druhým novicem je Jan 'hones' Urválek, který byl jedním z odcházejících hráčů Gromatic Esports, později EXEC, tedy týmu, který se následně rozpadl a pouze kapitán Neci pod sebe přibral kvarteto hráčů bývalého ROG Squadu.

Se dvěma novými tvářemi vstoupil Team Gravity do nové sezóny ESEA Main ligy úspěšně, když si poměrem 16:5 poradil s dánským Teamem Exoplan.

Nynější sestava Teamu Gravity:

 Česká republika David 'KAPARZO' Lacina
 Česká republika Tomáš 'Wantyyyy' Jarolím
 Slovensko René 'fazen' Szíjjártó
 Česká republika Ondřej 'Crazyy' Švec
 Česká republika Jan 'hones' Urválek

 Česká republika Filip 'AJTT' Dolenský
 Česká republika Zdeněk 'Pagi' Pago - trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.