Přejít k hlavnímu obsahu

Team Kingsmen je vítězem druhé kvalifikace TP-Link PUBG Mobile ligy

14. 7. 2020 | 14:40 PUBG Mobile
Po dalších skvělých bojích máme za sebou druhou otevřenou kvalifikaci TP-Link PUBG Mobile ligy. Rekordní zájem tentokrát nabídl parádních 61 týmů, za což komunitě děkujeme! Streamem celé kvalifikace vás provázel tradičně Dixik, kterému tentokrát asistoval Dadak z týmu NERD HERD BEER.
TP-Link PUBG Mobile liga
TP-Link PUBG Mobile liga

Ve skupině se A nejvíce dařilo hráčům týmu Kingsmen, který navázal na své minulé výkony a opět opanoval svoji vylosovanou skupinu. Jejich dominance začala hned v první hře, kterou dokázali vyhrát s nádherným počtem 19 killů. V té druhé se jim tolik nedařilo, ale vše zachránili počtem zabití. Tady se nejvíce blýskl tým Eclot Gaming, jenž nasbíral pouze o kill méně, než Team Kingsmen v první hře. Poslední hru už ale Kingsmeni opět kontrolovali a dokázali získat druhý Chicken Dinner, čímž ukázali, že minulé vítězství lobby C nebylo náhodné. Mezi Team Kingsmen a Eclot Gaming se na pomyslné stupně vítězů této skupiny dostal tým 21Phoenix.

TP-Link PUBG Mobile liga

Pojďme na skupinu B, kde se představil největší favorit ligy a obhájce minulého titulu. Inside Games si však vítězství ve druhé kvalifikaci museli vybojovat až v poslední hře na mapě Sanhok, kde k Chicken Dinneru přidali krásných 16 fragů. Celé dění v tomto lobby však výhrou započali BloodyDevils, kteří ukázali, že se s nimi musí v lize počítat. Na Miramaru dění pro změnu vyhovovalo všem outsiderům, protože favorité umírali jeden po druhém. Pouštní mapu nakonec k výhře dotáhl tým Vanity s počtem šesti killů. Ani jednomu z těchto dvou vítězů se však do TOP 3 probojovat nepodařilo, stabilní výsledky na vyšší pozice vyhouply Kristovy deti a INSANITY.

TP-Link PUBG Mobile liga

Poslední balík byl tím nejvyrovnanějším, co se týče jednotlivých her. Všichni tři jejich vítězové se navíc dostali mezi nejlepší trojici skupiny a dokonce i nejlepší šestku celé kvalifikace. V první hře na Erangelu dokázal zvítězit tým NERD HERD SPICY s počtem šesti zabití. Na neoblíbeném Miramaru se nejvíce dařilo hráčům BRUTE, kteří se ve všech třech hrách umístili mezi nejlepšími třemi týmy a díky tomu celou skupinu opanovali. Zapomenout tak dali na minulé selhání, kdy jim nevycházelo vůbec nic. Závěrečné dějství patřilo Just Teamu, který i v početní nevýhodě ukázal svoji sílu a ve třech hráčích to dotáhl až k posunu na 2. místo skupiny. 

TP-Link PUBG Mobile liga

Celkové pořadí druhé otevřené kvalifikace tedy patřilo týmu Kingsmen, jenž nasbíral více killů než druhý Team BRUTE a díky tomu mu o pouhé čtyři body patří zasloužené prvenství. Ještě více killů nasbírali hráči Inside Games, kterým to už ale tolik nevycházelo z hlediska umístění a končí tak třetí poté, co minule triumfovali. V celkovém pořadí obou dosavadních kvalifikací si však vedení udrželi před Kingsmeny, kteří si však vytvořili hezký náskok před vyrovnaným polem konkurentů. Třetí místo patří týmu Hyllos, který se posunul na bronzový stupínek, ačkoliv jsme o něm v tomhle článku nemluvili. Nejvíce mu k tomu dopomohl vysoký počet killů.

TP-Link PUBG Mobile liga
TP-Link PUBG Mobile liga

Před námi je tak poslední den kvalifikace, který určí postupující čtyřicítku. Jak vidíme sami, tak v nižších patrech je pořadí opravdu vyrovnané a šanci má opravdu každý! Registrovat se do dalšího turnaje můžete zde.

Štítky: TP-Link
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.