Přejít k hlavnímu obsahu

Team Liquid ulovil velkou hvězdu, Kaymind míří do Evropy

19. 1. 2020 | 12:02 PUBG: Battlegrounds
Severoamerická scéna zažívá opravdu špatné období a jako region slábne. To nyní podtrhuje i jeden z vysoce očekávaných kroků, kdy se největší zámořské jméno stěhuje do Evropy. Kaymind bude v nové sezóně hájit barvy týmu Liquid.
Kaymind
Kaymind

O přesunu kanadské ikony na starý kontinent jsme informovali už koncem listopadu, mimořádně nadaný Kaymind má totiž francouzskou přítelkyni a rozhodl se za ní přestěhovat. Co se týče jeho kariéry, o nabídky jistě neměl nouzi. Z hlediska individuálních dovedností šlo o jednoho z nejlepších hráčů Severní Ameriky, Cloud9 (později Genesis) na něm často stavěli svoji hru. Kromě toho jde o vysoce oblíbeného streamera, který je po odchodu Shrouda od pravidelného hraní PUBG vnímán jako jeho nástupce. Nyní jej však čeká nová role v týmu.

Kaymind se totiž rozhodl přijmout nabídku Liquid, kteří z hlediska individuálního skillu patří k absolutní špičce. Po velkém kolapsu na světové šampionátu se s tímto celkem rozloučil Sambty, který se tak opět odloučil s dvojčetem Jembtym. Ačkoliv by se mohlo zdát, že příchod dalšího fraggera za podobně kvalitního střelce problémy Liquid nevyřeší, ale dle některých informací mnohdy vznikaly potíže právě v neshodě více spolulídrů. Pokud si ale chemie a hierarchie s hvězdnou posilou správně sedne, tak se máme na co těšit.

Team Liquid a jeho sestava vypadá takto:

 Norsko Jim 'Jeemzz' Eliassen
 Nizozemsko Jord 'ibiza' van Geldere
 Finsko Jere 'Jembty' Kauppinen
 Kanada Thierry 'Kaymind' Kaltenback

Štítky: team liquid, Kaymind
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.