Přejít k hlavnímu obsahu

Liquid v touze po Major titulu mění další článek, na pozici kouče přichází komentátor Moses

9. 8. 2020 | 20:55 Counter-Strike 2
Další velké překvapení si pro fanoušky připravil Team Liquid. Po příchodu nového hráče Grima a polské legendy Pashy na pozici ambasadora a streamera přichází do týmu další nové jméno. Na pozici coache totiž končí adreN, na jehož pozici přichází jeden z nejpopulárnějších komentátorů moses. Jeho cílem je přitom pozvednou nad hlavu titul z Majoru.
moses
moses

Minulý rok vyhrál americký Team Liquid téměř všechno co mohl, až na jednu velkou výjimku. Ve sbírce titulů totiž chybí ten nejdůležitější, titul z Majoru. A právě touha po něm je důvodem velkých změn v sestavě. Po nedávném příchodu nové hvězdy Grima představil americký tým další změnu v sestavě, na trenérskou lavici totiž přichází známé jméno z prostředí CS:GO turnajů Jason "moses" O'Toole.

Ten je komentátorskou stálicí ve světě CS:GO už téměř od úplných začátků hry, kdy tvořil oblíbenou komentátorskou trojici s Andersem a Semmlerem. Jeho přechod z komentování na koučování je tak pro řadu fanoušků velkým překvapením.

Jedná se však o logický tah a moses není prvním, kdo něco podobného podnikl. Asi nejznámějším případem byl přestup populárního srbského analytika yNKa, který doplnil řady hvězdného týmu FaZe. Podobný krok už podnikl před pár měsíci samotný Team Liquid, kdy řady jejich League of Legends týmu rozšířil kometátor Jatt.

jak již bylo řečeno, cíle týmu jsou jen ty nejvyšší. Jak sám moses prohlásil, pokud jeho působení v Liquid nepřinese trofej z CS:GO Majoru, bude to pro něj i pro celý tým velké zklamání.

Team Liquid bude působit v této sestavě:

 Spojené státy americké Jonathan "⁠EliGE⁠" Jablonowski
 Kanada Russel "⁠Twistzz⁠" Van Dulken
 Kanada Keith "⁠NAF⁠" Markovic
 Spojené státy americké Jake "⁠Stewie2K⁠" Yip
 Spojené státy americké Michael "⁠Grim⁠" Wince

 Spojené státy americké Jason "⁠moses⁠" O'Toole (coach) 

Štítky: team liquid, moses
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.