Přejít k hlavnímu obsahu

Team Liquid vstupuje do Rocket League s nadupanou soupiskou veteránů

5. 7. 2020 | 21:20 Rocket League
Na turnajovou scénu Rocket League se nově připojuje Team Liquid, jeden z největších esportových celků vůbec. Fanoušky navíc lákají na soupisku hráčů, která sestává ze zkušených a úspěšných veteránů. My si teď už jen musíme počkat, jestli budou i nadále natolik úspěšní pod záštitou elitní organizace.
Team Liquid
Team Liquid

Tým Liquid, jedna z největších esportových organizací, se konečně rozhodla vstoupit do vod Rocket League a oznamuje svou první našlapanou soupisku složenou ze samých veteránů. Nově složený tým tak sestává ze zkušených hráčů, kteří v minulosti strávili pořádnou dobu na kompetitivní scéně a nasbírali spoustu zkušeností mezi těmi nejlepšími týmy. Liquid tak mezi své řady vítá tyto hráče, kteří budou mít premiéru při reprezentování této elitní organizace na Rocket League scéně.

 Velká Británie Jack 'Speed' Packwood-Clarke
 Itálie Francesco 'kuxir97' Cinquemani
 Dánsko Emil 'fruity' Moselund

Speed i kuxir97 doteď působili v narychlo zformovaném týmu ex-mouz, který vznikl v reakci na rozpuštění soupisky mousesports. Hráči tak na rozdíl od fruityho hráli celou dobu aktivně a svými konzistentními výkony byly velkou hrozbou pro své oponenty. Fruity naopak poté, co opustil Team Reciprocity, nebyl zdaleka tolik aktivní a z této příležitosti je nyní opravdu nadšený a považuje za obrovskou poctu reprezentovat Team Liquid na Rocket League scéně. Nově sestavený tým však teprve musí ukázat své kvality, k čemuž bude mít příležitost v nově přepracovaném RLCS X, kde se bude hrát o lákavý prize pool 4,5 milionu dolarů rozdělený do všech regionů.

Štítky: team liquid