Přejít k hlavnímu obsahu

Team Moops je zpět a oznamuje novou sestavu pro PUBG Mobile

3. 5. 2020 | 20:08 PUBG Mobile
Po změnách ve vedení se po krátké pauze vrací esportová organizace Moops znovu do hry a rovnou oznamují svou novou sestavu pro PUBG Mobile. Tým prokázal své kvality svými výkony a nyní nezbývá nic jiného, než sledovat, jak se jim povede pod novou organizací.
Team Moops
Team Moops

Někteří z vás určitě postřehli, že v Moops došlo k jistým změnám ve vedení, nyní jsou ovšem zpět a rovnou se naplno pouští do hry, jelikož oznamují svou novou PUBG Mobile sestavu. Nejedná se o žádná nová jména, protože je celý tým již sehraný ze svého dřívějšího působení u 21Phoenix, a jak to v současnosti vypadá, nevedou si vůbec zle a dokazují, že zvládnout konkurovat i celkům jako jsou tým Brute nebo Inside Games. Sestava si v posledních týdnech počínala dobře, proto ihned padla do oka i týmu Moops. Posledním velkým úspěchem byla kvalifikace do finále mLigy, kde se v tomto složení borci zvládli úspěšně kvalifikovat, a to rovnou z prvního místa. K přesunu pod křídla Moops se vyjádřil i kapitán týmu CREZZ:

Náš tým je na scéně mladý, kluci hrají spolu něco málo přes měsíc a už ukazují své kvality na scrimech a mLize, kde vyhráli skupinu "Boje o finále" a budou bojovat ve finále již tuto středu. Jsem jako kapitán týmu velice rád, že jsme dostali takovou nabídku od organizace Moops. Určitě se budeme snažit prosadit v různých ligách a turnajích. Chtěli bychom poděkovat vedení týmu za možnost, kterou nám dali, a to bojovat v barvách týmu Moops.

K celé situaci ohledně přechodu těchto hráčů pod křídla týmu Moops se také vyjádřil Vít 'vito' Valder z vedení Moops:

S kluky proběhla komunikace velmi hladce a celý přestup byl velmi rychlý. Jsme rádi, že můžeme Moops představit nové sféře hráčů, a to komunitě PUBG Mobile. Tým ukázal své kvality a už jen stačí vyhrávat poháry!

Sestava Team Moops:

 Česká republika Vladislav 'CREZZ' Martyniuk
 Slovensko Richard 'SKYLINE' Ambrozi
 Česká republika Ondřej 'WISKO' Tlolka
 Slovensko Matúš 'MASH' Kupka
 Slovensko Juraj 'JERRY' Jánošik

 Slovensko Tomáš 'NEXXI' Barci (manažer)

Zdroj: @TeamMoops
Štítky: Team Moops