Přejít k hlavnímu obsahu

Team Narcis o FORTUNA COOL lize: Po postupu se cítíme velmi spokojeně

20. 3. 2019 | 20:13 Hearthstone
Poslední kvalda do FORTUNA COOL ligy je za námi, své místo si v ní vybojovali i hráči Team Narcis. Co na sebe prozradili v rozhovoru?
Team Narcis
Team Narcis

Ahoj, Narcisové, absolvovali jste všechny letošní i loňské kvalifikace a konečně to vyšlo. Jak se teď cítíte?

Pandapple: Tak především ahoj všem našim fandům a všem, co nám na streamu projevili tolik neúcty. My jsme se loni rozhodli nepostoupit, protože Rybka tenkrát raději jel prodávat lyže a to by nás ve finálových bojích oslabilo. Letos jsme v ECLOTu postavili dva týmy a oba jsme protlačili. Veliká spokojenost!

Pandapple, pověz nám, jak jsi jako vůdce svoje letošní kumpány vybíral a jaké role v týmu zastávají? 

Pandapple: Výběr narcistické elity byl v podstatě jednoduchý. Doplnit zbytkem z ECLOTu a jako žolíka jsme nabrali kamaráda z východu a našeho bývalého spoluhráče Martimka z Inside Games. Pozice byly rozděleny vcelku jednoduše, Zataro odletěl fotit fotky na Instagram na Kanáry a poslední kvalifikaci s námi odehrál z letiště a pár her i z letadla, JaMMeX panikařil a každou hru přemýšlel, jak můžeme prohrát na karty, co se nehrajou, a Martimko po roce bez HS zjišťoval, jaké nové karty ve hře jsou a co vlastně dělají. No a já jsem poskytl mojí kolekci, protože jako hráč jsem špatný a v tomhle jsem byl alespoň trochu platný.

Zataro, o tobě se ví, že trávíš spoustu času nejen hraním her, ale že se věnuješ i cvičení těla a ducha. Lze úspěšně propojit silné tělo a bystrou mysl a dosáhnout takzvané Hearthstone Nirvány? 

Zataro: Tréningom skutočne trávim veľké množstvo času. Po tom čo som tento rok pridal k cvičeniu aj pravidelné meditácie sa mi podarilo nájsť predtým nepoznanú rovnováhu a vybalansoval som svoju vnútornú metu. Toto sa prejavilo v našom extrémne čistom a bezchybnom pilotovaní počas turnaja. Náš postup bol vlastne neodvratný.

Zataro

Martime, ty ses k Hearthstone vrátil po velice dlouhé době a hned je z toho úspěch v podobě zvládnuté kvalifikace. Stýskalo se ti? A pokud potkáš v lize svoje spoluhráče z IG, nedolehne na tebe tlak, který ti tento střet může způsobit?

Martim: Nestýskalo sa mi po Hearthstone, ale po kamarátoch, ktorí s ním prichádzajú. A práve tých som po našiel v tíme Narcis. A keďže v IG tíme ma nechceli, takto mám skvelú príležitosť ukázať všetkým, že ešte nepatrím do starého železa.

JaMMeXi, je známo, že se nebojíš žádného z vašich soupeřů, přesto se musím zeptat. Na který duel se v základní části těšíš nejvíc a na který nejméně?

JaMMeX: Já vlastně ani netuším, kdo se do další části COOL ligy probojoval, protože jsem moc líný prohrabávat se soupiskou. Ale určitě bude pikantní souboj s ECLOT a hlavně s Anetkou, která mi díky větší míře v obvodu hrudníku vyfoukla místo v “Áčku”.

Co byste na závěr vzkázali fanouškům? Proč mají v COOL lize fandit zrovna vám?

Hele na rovinu. A komu jinému chcete fandit? Zaběhlým týmům, které už jsou okoukané, nebo snad dokonce Kanyho Pirátům? Kámo, NARCIS není jenom tým, je to životní cesta!

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend