Přejít k hlavnímu obsahu

Team SoloMid přivádí nového supporta

25. 11. 2018 | 00:48 League of Legends
Přišlo to jako blesk z čistého nebe. Do Team SoloMid přichází support Smoothie, který s největší pravděpodobností nahradí Mithyho v základní sestavě.
TSM Smoothie
TSM Smoothie

Team SoloMid zažil v League of Legends vůbec nejhorší sezonu od svého založení. Není tedy divu, že s příchodem dalšího roku přicházejí změny a tou první potvrzenou je příchod nového support. Mithy v loňském roce nenaplnil vysoká očekávání a byl jedním z důvodů, proč se TSM jako celku moc nedařilo. Do týmu přichází ostřílený hráč americké scény, Andy "Smoothie" Ta, který si prošel LCS týmy Cloud9, Team Liquid a Echo Fox.

Smoothie byl v době, kdy hrál za C9 považován za jednoho z nejlepších, ne-li nejlepšího supporta v NA LCS. Jeho reputace mírně klesla po přestupu do Echo Fox, ale i přes tamnější nezdary je stále považován za jednoho z nejlepších amerických hráčů na své pozici. Jeho příchod dost možná znamená konec angažmá v TSM pro Španěla Mithyho, který v týmu debutoval na začátku letošního roku. 

Smoothie pro web Team SoloMid:

Jsem moc vděčný všem, kdo mi během doby v Echo Fox pomáhali. Věřím, že jakmile Rick Fox začne plnit větší roli ve vedení organizace, čeká celou společnost v lepší zítřky. Zároveň bych chtěl poděkovat jmenovitě Rickovi a Khalidovi, kteří mi pomohli s přesunem pod TSM.
TSM Mithy

V Team SoloMid se očekává změna v roli junglera, kde v létě působil nevýrazný Grig. Dle uniklých informací by však mělo dojít ke změně i na toplane, kde TSM údajně podepsali tříletou smlouvu s někdejším hráčem tureckých Royal Bandits, Broken Bladem. Otazníky ale visí nad všemi současnými hráči loňské sestavy (až na Bjergsena). Není vyloučen odchod Zvena, který zatím celou svou profesionální kariéru odehrál pouze po boku právě Mithyho. Před několika týdny byl potvrzen příchod nového trenéra, Zikze, který nahradil Korejce SSONGa. 

Hráči s platnou smlouvou u TSM:

 Spojené státy americké Kevin "Hauntzer" Yarnell
 Spojené státy americké Jonathan "Grig" Armao
 Dánsko Søren "Bjergsen" Bjerg
 Dánsko Jesper "Zven" Svenningsen
 Kanada Andy "Smoothie" Ta
 Španělsko Alfonso "Mithy" Rodriguez

Zdroj: tsm.gg