Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe a FK Teplice spojují síly

7. 10. 2019 | 19:48 EA SPORTS FC 24
Očekávaný krok se stává skutečností. Nejnovější přírůstek do managementu týmu Universe byl totiž Šragi, který je současně i majitelem Nessus Gaming a zástupcem esportové divize FK Teplice. Vzhledem k jeho angažovanosti se tyto subjekty nyní v rámci působení na FIFA scéně spojují v jeden.
FK Teplice esports
FK Teplice esports

Team Universe oznámil vstup na FIFA scénu akvizicí Martina 'dalas94' Vujtíka. To už ale nějaký čas uplynul a čekalo se, co přijde dál. Po odchodu dvou hráčů z řad FK Teplice esports se však uvolnila místa v této sekci a jde tedy o jednu z příčin, proč Štefan 'Šragi' Šraga nyní propojuje své aktivity. Od dnešního dne tak Dalas bude hájit barvy FK Teplice, kde pro Datart e:LIGU doplní právě Šragiho. Třetím členem sestavy je vysoce talentovaný Dominik 'Seron' Čermák, který se však pro svůj věk nemůže účastnit některých soutěží, jako právě e:LIGY.

MČR 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.