Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe nově testuje navrátilce cLouRra

26. 8. 2018 | 11:54 Counter-Strike 2
Vedle rozsáhlých změn na domácí scéně tu máme další tým, který kompletuje svoji sestavu. O Trust.Universe se vyjma jednoho odchodu příliš nemluvilo, nyní však představuje nového hráče.
Výchozí obrázek

Vedle rozsáhlých změn na domácí scéně tu máme další tým, který kompletuje svoji sestavu. O Trust.Universe se vyjma jednoho odchodu příliš nemluvilo, nyní však představuje nového hráče.

Erik 'The eLiVe' Sith byl od ohlášených změn v bývalém týmu eXtatus největším kandidátem na posílení a Trust.Universe se bohužel z jedním ze svých tahounů museli rozloučit, tentokrát již natrvalo, ne jako v minulosti. Jedna z nejstabilnějších domácích sestav se tak musela ohlížet po náhradě, která se nakonec podařila najít z řad hráčů dobře obeznámených s prostředním.

Poslední posilou Universe se stal Tomáš 'TheMix' Bilík, o kterém jsme hovořili jako navrátilci, protože právě on byl po boku Patrika 'Lastík' Ptáčka součástí úplně první sestavy, která loni na jaře prorazila bronzem z Y-Games na scéně. Stejně budeme hovořit i nyní, protože se vrací další ztracený syn. Adam 'cLouRr' Červinka naposledy působil v eEriness, hostoval ve Fury Esport, ale byl to právě on, kdo byl kapitánem původní sestavy Universe. Nyní se ke svým bývalým spoluhráčům vrací na zkušební dobu, která vypadá nadějně a je pouze na něm, jestli uspěje.

Nynější sestava Trust.Universe:

{#Česká Republika} Patrik 'Lastík' Ptáček
{#Slovenská Republika} Lukáš 'LucasP' Pócsik
{#Česká Republika} Lukáš 'Levi' Bouřa
{#Česká Republika} Tomáš 'TheMix' Bílík
{#Česká Republika} Adam 'cLouRr' Červinka – tryout

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.