Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe se oficiálně loučí s rozpadlou sekcí a pod svá křídla nabírá 4. tým MČR

4. 6. 2019 | 20:32 PUBG: Battlegrounds
Team Universe během svého působení dlouhodobě patří mezi nejužší elitu domácí scény a i v tuto chvíli drží jako organizace TOP10 pozici v MČR klasifikaci. Dneškem se však mění to, jaká čtveřice bude jeho dresy oblékat na nejbližších turnajích.
Trust.Universe PUBG
Trust.Universe PUBG

Základním stavebním kamenem PUBG sekce Trust.Universe byl již od loňského roku ve více provedeních sestavy kapitán Michal 'Majkl' Krýl spolu s Karlem 'Enthory' Kolmanem. Oba společně vydrželi až do posledního dne, kdy se tým v průběhu května rozešel různými cestami. Nejnovější přírůstek Vít 'JumbiKK' Jech zamířil do Fury Esport, Jozefa 'dodiiikkk' Barcala zřejmě již na scéně neuvidíme aktivně působit vůbec.

Přední domácí organizace však nezahálela a ihned se začala ohlížet po náhradě. Nejžhavějším kandidátem od počátku hledání byl tým Backstab, jehož barvy hájí bývalý hráč Universe Roman 'Romcekk' Hodorovský. Ten se před nedávnem spojil s hráči tří různých týmů a utvořil jeden z nejsilnějších mančaftů domácí scény. Že to tak není jen na papíře, dokazují i samotné výsledky. I přes pozdní složení se Backstab prokousal na čtvrté místo aktuální MČR klasifikace a květnovou sérii dokonce opanoval ziskem 440 z 450 možných bodů.

Trust.Universe PUBG

Chápete tedy správně, že Trust.Universe si dnešním dnem plácli právě s Backstabem. Tým kromě Romcekka utváří druhý slovenský krajan a bývalý hráč eXtatus Stanislav 'arSHO' Hrevúš, bývalý eSubák Martin 'FreeKill' Pola a bývalý reprezentant Inside Games Jáchym 'sundej_boty' Šimeček. Elitní domácí sestava si premiéru v novém působiště odbude již tento čtvrtek na druhém turnaji červnové MČR série, velká offline premiéra proběhne o dva týdny později na PLAYzone Challenge v Brně.

K návratu do Universe se Romcekk vyjádřil následovně:

Keď som odchádzal z Trust.Universe, bolo mi to ľúto, lebo sa o nás dobre starali. Odišiel som z teamu kvôli tomu, lebo som dostal ponuku do teamu ku hráčom, ktorý sú na tom skillovo veľmi dobre. Vrátiť som sa teraz rozhodol preto, lebo som mal veľmi dobré skúsenosti z predošlého pôsobenia pod touto organizáciou. Zúčastňovať sa budeme všetkých CZ/SK turnajov, ktoré máme v pláne vyhrávať. Individuálne na to máme, len nám treba viacej spoločných hier, aby sme sa zohrali.

Aby som predstavil spoluhráčov, tak arSHO je jedinečný caller a Slovák, takže si veľmi dobre rozumieme. Sundej_boty má skúsenosti z Inside Games a skvele dopĺňa arSHA ako co-igl. FreeKill je veľmi dobrý fragger, ktorý vie clutchnúť fight. Spolu tvoríme skvelý team, len sa nám treba viacej zohrať, čo sa nám do MČR určite podarí. Verím, že s týmto teamom budeme vyhrávať turnaje na v CZ/SK a dotiahneme to ďaleko na StarLadderi. Našim hlavným cieľom je vyhrať MČR.
Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.