Přejít k hlavnímu obsahu

TeamMixx přichází s novou Fortnite sekcí

22. 7. 2018 | 20:05 Fortnite
Další ambiciózní Fortnite celek ohlašuje vstup na domácí scénu. Jak se bude TeamMixx pod vedením Matúše "Axel" Filčáka dařit?
Výchozí obrázek

Další ambiciózní Fortnite celek ohlašuje vstup na domácí scénu. Jak se bude TeamMixx pod vedením Matúše "Axel" Filčáka dařit?

Fortnite je čím dál tím populárnější a není tedy divu, že se nové týmy objevují stále častěji také na CZ/SK scéně. Nyní s jedním přichází i portál  jedujaktank.xyz, resp. TeamMixx, se kterými web spolupracuje. Po odchodu toho bývalého nyní nabírá celek, který jako kapitán vede slovenský hráč Matúš "Axel" Filčák. Jak se bude klukům dařit?

Kapitán o svém týmu mluví takto:

S chlapcami sme sa dali vlastne dokopy celkom randomne. Ja a Coroner sme byvali spoluhrači z H1Z1 hry a k ostatku teamu sme sa dostali vlastne tak ze som cez skupinu našiel Thomasa a Wooxy, sadli sme si a teraz hrajeme spolu. Do buducna sa určite budeme zučastnovat Scrims a budeme sa snažit dostat na Dreamhack tak ako minulu season, sledovat nas možete určite na webe Jedujaktank či na facebooku bude vždy oznámen stream. Dúfam ze majitela organizacie nesklameme a budeme tento team reprezentovat len v dobrom mene!

Sestava celku TeamMixx:

{#Slovenská Republika} Matúš "Axel" Filčák
{#Česká Republika} Tomáš "Thomas" Šárka
{#Česká Republika} Ondřej "Coroner" Klváč
{#Česká Republika} Ondřej "Wooxy" Hlaváček

miluju videohry a hlavně ligu legend