Přejít k hlavnímu obsahu

Technologický festival IXPO 2019 je tu již příští měsíc

10. 3. 2019 | 19:20 Všechny hry
Méně jak dva měsíce nás dělí od největšího technologického festivalu na Slovensku IXPO 2019. Na co se můžete těšit?
IXPO 2019
IXPO 2019

S technologiemi se stýkáme každý den a svět bez nich si už prakticky neumíme představit. Jak to s nimi ale vůbec je? A co by mohly přinést v budoucnosti? Odpovědi na tyto otázky se vám pomocí výstav a spousty přednášek pokusí předat největší technologický festival na Slovensku, IXPO 2019. A protože technologie jsou samozřejmě pevně spojeny s gamingem, festival se zaměří i na něj.

IXPO 2019

Mimo výstav předních výrobců výbavy pro hráče, jako je třeba PlayStation, se můžou hráči na akci těšit také na obří turnaj ve hře Fortnite, do kterého se lze kvalifikovat skrze turnaje na našem webu, a chybět samozřejmě nebudou ani přednášky se zaměřením na videohry (na stage vystoupí třeba vývojář mobilních her Petr Vodák z About Fun či Peter Nagy z Games Farm).

Jak už jsme ale zmínili, technologie jsou s hrami provázané natolik, že se jich bude týkat vlastně prakticky celá akce. Jako gameři si tedy na IXPO 2019 rozhodně přijdete na své, ať už budete chtít poslouchat zajímavé přednášky nebo koukat na turnaj ve Fortnite. Máte-li tedy možnost se akce zúčastnit, neváhejte. Vstupenky jsou v prodeji už nyní!

Štítky: IXPO 2019
miluju videohry a hlavně ligu legend