Přejít k hlavnímu obsahu

Tencent připravuje MOBA hru ze světa Pokémonů

25. 6. 2020 | 15:12 Všechny hry
Fanoušci Pokémonů se mohou těšit na nový titul z dílny Tencent, tentokrát půjde o MOBA hru s názvem Pokémon UNITE. O hře zatím moc nevíme, ale to nám rozhodně nebrání v tom si shrnout aspoň základní informace. Tady jsou.
123
123

Nová hra ze světa Pokémon, nesoucí název Pokémon UNITE, bude free-to-start titul, který bude hratelný jak na mobilních zařízeních, tak na Nintendo Switch a mezi oběma platformami bude cross-play. Hráči budou ve hře ovládat Pokémony, se kterými budou bojovat na standardní MOBA mapě, kde se budou snažit získat více bodů než jejich protivník před vypršením časového limitu. Získávání bodů bude probíhat pomocí chytání divokých Pokémonů a plnění cílů.

Každý hráč začne na prvním levelu s vybraným Pokémonem. Postupným překonáváním jednotlivých úrovní se propracuje k novým útokům a schopnostem a případné evoluci. Sety útoků budou kompletně upravitelné samotným hráčem, což každému umožní mít vlastní a osobitý playstyle. Ve hře byly odebrány výhody jednotlivých typů nicméně každý Pokémon bude mít své vlastní unikátní schopnosti, které mu umožní mít výhodu v konkrétních matchupech.

Zatím bohužel není známo, kdy tato nová MOBA vyjde, ale prezident TPC Tsunekazu Ishihara oznámil, že se na více detailů a datum vydání můžeme těšit v blízké budoucnosti. Nicméně už podle prvního zveřejněného videa si můžeme udělat obrázek o tom, jak hra asi bude vypadat. 

Jste fanoušci Pokémonů a co říkate na tento nový titul?

Možnosti výběru
Pokémon UNITE
Štítky: Pokémon