Přejít k hlavnímu obsahu

Tfue vyzval Ninju k zápasu v ringu!

24. 2. 2020 | 17:53 Twitch.tv
Tfue a Ninja, dvě velké osobnosti světa Fortnite a streamů současně. Dokud vysílali oba na Twitchi, tak patřili k absolutní špičce. Po přestupu své soka na Mixer se stal Tfue jedničkou mezi Fortnite streamery, nicméně ani přesto mezi nimi nepřestala panovat rivalita. Možná právě naopak.
Tfue vs. Ninja
Tfue vs. Ninja

Celá kauza vypukla, když se v průběhu minulého týdne někdo naboural Tyleru 'Ninja' Blevinsovi na jeho Twitter účet. V sérii nesmyslných tweetů od hackera byla také výzva na bitku právě proti Turneru 'Tfue' Tenneyovi. Ačkoliv se Ninja na svůj účet záhy dostal, Tfue to jen tak nenechal a rozhodl se svou zášť vůči rivalovi ventilovat.

Krátce na to totiž na svém YouTube kanále zveřejnil video s názvem „Ninja mě vyzývá k boxerskému zápasu.“ Ačkoliv to nebyl přímo Ninja, kdo jej vyzval, tak pro o šest let mladšího Tfue šlo jen o poslední kapku nenávisti vůči svému modrovlasému konkurentovi. Následně se rozpovídal nejen o postupně budované rivalitě v H1Z1, PUBG i Fortnite, ale také o pomlouvání za jeho zády či snaze jej permanentně zabanovat na Twitchi.

Vím, že mě nemá rád. A také vím, že se mě vždy snažil zničit, takže mu nyní dávám šanci mě roztrhat v ringu. Je mi jedno, jestli UFC, MMA, nebo cokoliv jiného. Když se mohli utkat KSI a Logan Paul, proč bychom nemohli i my? Pojďme na to, nebojím se toho. Pokud má někdo strach, tak je to on,

zní část nebojácných slov, které ze sebe vedle dalších Tfue vypustil.

PLAYzone Challenge 2020

28letý Ninja však celou výzvu vzal s chladnou hlavou a jednoznačně se vyjádřil, že nemá zájem o žádnou bitku. Naopak je zklamaný, že jeho na krátký čas hacknutý profil byl zneužit ke strhnutí pozornosti. Jak trefně říká, právě o tohle hackerovi mohlo jít a svým vybouřením celou situaci Tfue jen zhoršuje. Všechna svá ve videu zmíněná nařknutí si ale z prstu zřejmě nevycucal. Celé video 22letý streamer uzavřel jednoznačnými slovy, že buďto se mu Ninja postaví v ringu, nebo ať zmlkne a už nikdy si jeho jméno nebere do pusy. Rýpnout si musel také do toho, že vzhledem k nižším číslům na Mixeru stejně Ninja potřebuje publicitu víc než on sám.

Štítky: Tfue, Ninja
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.