Přejít k hlavnímu obsahu

Tím Rulers sa rozpadá - Čo ďaľej, prezrádza Slayer

21. 4. 2021 | 17:59 Brawl Stars
Rulers eSport prišlo minulý týždeň o svoj tím v sekcii Brawl Stars - kôli zlým výsledkom a ako sme sa dozvedeli aj inému. Spravili sme preto rozhovor s bývalým hráčom tímu - Slayerom.
Rulers končí s Brawl Stars
Rulers končí s Brawl Stars
Zdroj: Rulers eSport Instagram

Tento piatok sme my všetci boli svedkami zdrvujúcej prehry Rulers nad tímom Rubique, nováčikom na scéne. Ako vysvitlo, práve toto bola posledná kvapka do pohára znepokojenia v tíme Rulers, ktorý sa krátko po turnaji oficiálne rozpadol. Všetci hráči sa rozhodli ísť vlastnou cestou. Bývalý hráč Rulers Slayer (IGN: RLS | Slayer) dal veľmi jasne najavo, že na kompetetívnej scéne pokračovať chce. Za aký tím bude hrať? A ako to vlastne bolo s rozpadom?

Boli okrem zlých výsledkov aj iné dôvody, prečo sa tím rozpadol?

Nebyly dobré výsledky a kluky ta hra přestávala bavit, moc ji už nehráli. Denně na ní měli asi půl hodinky, což na esport režim hráče rozhodně nestačí. A pak jsme se zle umístili na Ovachampu a pár turnajů předtim, a to bylo už moc.

Mali jednotliví hráči niekedy problém s tímom ako bol?

S týmem jako takovým jsme nikdy problém neměli, Rulers je výtečná organizace a jsem rád, že jsem je mohl s týmem reprezentovat po nějakou tu dobu.

Zasahovala do rozpadu aj organizácia Rulers?

Ne, Rulers do rozpadu nezasahovali.

Kto si myslíš, že bol najlepší hráč tímu?

Podle mě se mnou většina bude souhlasit, když řeknu, že se to nějak moc určit nedá. Ale kdybych měl vybrat nejlepšího hráče, co se týče skillu, tak by to byl pravděpodobně Rico.

Na svojom instagrame si povedal, že už nebudeš hrať ani s jedným z bývalých spoluhráčov. S ktorým sa ti hralo najlepšie za ten čas čo ste hrali spolu?

Nejlíp se mi hrálo s Arowem, který k nám přišel trochu později.

Čo považuješ za najväčší úspech za svoje pôsobenie v Rulers?

Největší úspěch považuji asi jeden z turnajů u Overkill Gaming, kde jsme v 2. kole porazili Necroraisers 3:2 a ve finále jsme hráli proti Pepis shopu 2:3.

Vieme, že máš nový tím. Vieš nám o ňom niečo prezradiť?

Ano, mám nový tým, připojil jsem se k týmu Necroraisers, ze kterého nedávno odešli Mata a Pleca - teď je sestava Já, Hao, Kremilek a Smoky.

Ejha. Ako si sa doňho dostal a ako sa vám zatiaľ darí?

Co bych vám tak mohl říct, zatím jsme spolu jen pár dní, takže úplně nedokážu říct, jak se nám daří, ale s klukama jsem si sedl dobře a myslím, že taky máme i dobře nakročeno. Do NR jsem se dostal pomocí Haa, který se mě na Instagramu zeptal, jestli to u nich nechci zkusit a já ochotně nabídku přijal.

Opíš aký máš názor na dynamiku s hráčmi v tíme. Ako to u vás funguje?

S hráči se mi hraje skvěle, na callu jsou velice sympatičtí a funguje to u nás jako všude, bych tak řekl.

Myslíš si, že budú mať noví Necroraisers väčší úspech ako starí?

Podle mě staré Necroraisers nahradíme stejnými výsledky, aspoň v to doufáme.

Plánuješ zostať v Necroraisers ako dlho to len pôjde, alebo to skúsiš a uvidíš ako sa ti hrá?

Plánuju zůstat v Necroraisers jak dlouho to jen půjde, jak jsi řekl.

Je niečo, čo sa ti na novom tíme nepáči?

Smokyho gramatika.


Slayer taktiež prezradil, že s novým tímom sa ukážu svetu už tento piatok na poslednej Ovachamp kvalifikácii. Tešíme sa na ich výkon a zhodnotíme ho v našom Ovachamp článku. Prajeme Slayerovy úspešné pôsobenie v NR a napäto očakávame ich budúce úspechy.